Siirry sisältöön
PoikaystäväkseniKÖ? ;))

Joo mun mielestä iha tyhmää täälä jotai poikaystävää etti mutta kokkeillaa :D Oon 14v/03 tyttö. Tykkään urheilla ja harrastan urheilua, rakastan eläimiä ja haluisin koiran ja kanin (omaksi, perheellä on jo 2 koiraa).Tykkään myös hevosista/ratsastuksesta, mutta vanhemmat ei,joten en saa olla itse tekemisissä hevosten kanssa… tyhmmääää. Tykkään söpistelystä, ja mukavasta, jolla on huumorintajua (eiliikaa xd) ja ite en oi mikää heittäytyjä ja oon alussa tosi ujo enkä keksi mitään puheeaihetta mut ku muhu on tutustunu nii sitte kyllä tullee puheeaihetta.Ja en oo mittää heru ihmisiä xf
Ja ei nuorempia ku minä !! :( Kaipa täsä oli kaiggii <3

[Otsikosta poistettu osa.]

CRAZYdude

Olen ite ihan pian 12 ja etin itelleni suhdetta… 28 kertaa FAIL, mutta täällä on yksi mukava tyttö ja hauska myös, haluan sen tyttöystäväkseni. Mutta mä en ole onnistunut :(

Moro

Vieläks on etsintä käynnissä? Vaikutat hauskalta ja mukavalta tytöltä, jos haluisit yrittää suhetta ota muhun yhteyttä; [emme julkaise yhteystietoja].

11,v tyttö [osa nimimerkistä poistettu]

Moi,oon 11,v tyttö [osa tekstistä poistettu] ja etin poikkista 11 vuotiasta wi mielellään 12,v ja aluks oon ujo mut ait ku ollan oltu se 8 minuutti siin ni puhun vaikka mitä vaikka mistä ja ennen kun otat muhun yhteyttä niin sanon vaan et oon brown girl ja en hyväksy sua jos haluut vaan nähä mustän pillun baii!

mävaan

Moi. oon 12v. tyttö ja etin poikkista.
oon brune, n. 160cm pitkä ja kai ihan ok näköne. tykkään esim. eläimistä, taiteesta, askartelusta, uimisesta, luonnosta, lukemisesta ja ehkä sustaki ;)
oon aika kaksmiäline, huumorintajunen ja rauhallinen mut tykkään bileistäki.
[Osa tekstistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: Etin poikaystävää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top