Nuoret: Onko sinulla kysymys vanhempien erosta?

Nimetön

Hei,

Olemme koonneet https://www.nuortennetti.fi/ihmissuhteet/vanhempien-ero/100-asiaa-erosta/ -sivustolle 12-17 -vuotiaiden kysymyksiä vanhempien erosta. Onko sinun mielessäsi asia vanhempien erossa, joka mietityttää? Kysy ja keskustele täällä rohkeasti.

Nuortennetin valtaa jo viidettä(!) kertaa pääsiäisen jälkeen 14.4.-17.4.2020 Yhden Vanhemman Perheiden Liiton Venyvä-hanke ja Kasper Kasvatus-Perheneuvonta ry. Heillä on nuorten erovaikuttamisen ryhmä, jossa on vanhempien eron itse kokeneita nuoria. He ja erotyön asiantuntijat vastaavat kysymyksiin tällä palstalla valtauksen aikana lähes reaaliaikaisesti ja muina aikoina kahden viikon sisällä kysymyksen julkaisusta.

Osa kysymyksistä vastauksineen lisätään myös 100 asiaa erosta -sivulle tänne Nuortennettiin, johon linkki ylhäällä.

Lämpimin terveisin,
Nuortennetin ylläpito

EDIT: Viestiä muokattu 7.1.2019 ja lisätty uusi valtausaika + aikajänne vastauksen saamiselle. :)

p13

voin antaa vinkin jos vanhemmat eroo mun kin on eronnu

älkäää jääkö mietiin sitä vaan uudet tuulet eikun menoks

Nea L.

Mitä mun pitäs tehä kun mun vanhemmat ovat eronneet sillo kun mä olin ihan pieni ja mua vähän mietityttää miks ne eros

Nuortennetin yllapito

Hei kaikki,

Tänne tästä lähin tulevat kysymykset toimitetaan Nuorten erovaikuttajien verkoston vastattaviksi ja niihin pyritään saamaan vastaus 2 viikon sisällä niiden julkaisusta. Myös te kaikki muut nuoret voitte vastailla toistenne kysymyksiin vanhempien erosta ja keskustella täällä aiheesta.

Kiitos Nea L. viestistäsi, se toimitetaan mahdollisimman pian Nuorten erovaikuttajien verkoston nuorille.

Lämpimin terveisin,
Nuortennetin Ylläpito

S

Munkin vanhemmat eros kun olin pieni enkä oikeestaan muista siitä hirveesti mitään. Vaikka sillon mulle jo kerrottiin ainakin joitain eron syitä, oon vielä myöhemmin niistä vanhempien kanssa puhunut. Jos vanhemmat ei ite ota asiaa esille niin kannattaa vaan rohkeesti kysyä! Vanhemmat saattaa varmaan myös luulla ettei sua enää näin monen vuoden jälkeen kiinnosta. Uskon, että vanhemmat ihan mielellään kertoo sulle ja saa ehkä siinä samalla omaa sydäntä avattua!

Vastaa aiheeseen: Nuoret: Onko sinulla kysymys vanhempien erosta?
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.