13v

Onkohan mun yks kaveri homo tai jotain, kun aina välkillä se tulee istuu ihan mun viereen ja melkein kiinni tyyliin, ja sit roikkuu mussa kiinni ja haluu reppuselkään. Ite oon ihastunu siihen (juu oon homo…) niin välillä on ollu vähä vaikeetee… ya know

Nettiystävä

Puhu kaverillesi. Nuorena seksuaalinen suuntautuminen muutenkin heittelee, eli hän ei välttämättä ole homo, se on vain hormonien aiheuttamaa heittelyä. Mutta se ei silti tarkoita, että hän ei pitäisi sinusta, tai olisi sitoutumattomampi suhteeseen pojan kuin tytön kanssa, mikäli hän on sinuun ihastunut.

Kannattaa kertoa hänelle tunteistasi. Jos hänkin pitää sinusta, hän luultavasti kertoo sen myös jonkin ajan päästä.

Höö

On

lasse

kyl se o! mulle ainaki kelpais

anonyymi

on se

prinsesa

on se

uninaa

no puhu sun kaverille ja sano ettet välttämättä pidä seksuaalisuudesta joten mä sanoisin et sanoisit sille näin älä minä en pidä tästä

henkilö x

Homo se on

12v poikahhh

Siit vaa juttelee. Ite oon pan (huilu :d) nii ei sii mitää. Kerää rohkeut mee juttelee, jos se ”torjuu”, ei oo maailmanloppu. Kuitenkin voisitte olla edes hyviä kavereita jos homous on teille tuttu asia.

Vastaa aiheeseen: Onko mun kaveri homo?
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.