Pelokas

Onko My talking tom turvallinen peli kun oon miettinyt sitä???

Nimetön

On ihan turvallinen, netissä vaan kiertää huhu missä ”talking angela” kissan silmissä olisi muka mies joka tuijottaa sua sieltä ja kysyy outoja kysymyksiä, mutta täysin tekaistu juttu.
Voit huoletta pelata peliä ja ladata sen, ei tuu mitään ongelmia :)

Hyvää kesälomaa!

Nimetön

En oo varma. Mun enrisen kännykän (Samsung Galaxy pocket +)viruksentorjuntaohjelma löysi Talking Angelasta viruksen.

John

Paras vaan checkaa lähde… Ei löytyis Google Plaskasta jos ois bindattu.

Neliapila ?

Onhan se mutta elä ikinä elämässäsi lataa tuota talking angelaa D::

rupesi kysymään osoitetta ja puhelin numeroa , sukunimeä ja sanoi että laita etukamera päälle joku prinsessa kamera siihen tuli ja siinä tilanteessa poistin koko paskan !!

Talking Tom tylsä -.-

Mutta turvallinen (:

Miulle kyllä kelpaa tämä geometry dash :)

Patricia

Talking Tom on turvallinen ja jopa hauska oikeassa mielentilassa, mutten oo koskaan kuullu tosta Talking Angelasta. Nyt, kun kävin kattomassa yhen Youtuberin videon, noi stalkkeri puheet taitavat pitää paikkansa.

Talking Tom on tosiaan turvallinen, näin painottaakseni. :)

N.o

Kaikki talking pelit ovat vaarallisia älä lataa!

Tyttö

En tiedä on paha juttu mutta itellä oli se koira
siinä laitteeni havaitsi viruksen ja poistin koko sovelluksen mutta kyllä niitä parampiakin pelejä löytyy ei talkingit oo ainoita esim..Candy crus sagan pelejä niissä riittää pohdittavaa kaiken ikäisille

tiedän

Mulla on toi peli eikä oo ilmennyt mitään ongelmia ;) Kokeile vaan :) Mä oon kokeillu kans sitä Talking Angelaa ja se kyseli multa kaikenmoisii kysymyksii esim. mikä sun nimi on ja missä asut. Joten älkää ladatko sitä Talking Angelaa. Sit on taas samalta tekijältä ku se My Talking Tom, ni on myös My Talking Angela. Et kandee kattoo aina et keneltä se peli on ;)

Hmmm

Jos tää ei oo sun mielestä totta niin miten selität että silmässä on mies tai huone

moi

Moi

Tarkkailia

My talking tom on turvallinen, MUTTA ANGELA JA GINGER ON HAKKERIT. Älkää siis ladatko niitä. En halua pelotella mutta se vain on näin:)

Kolmiapila

Talking tom on oikeesti tylsä-_- itelläni on my talking angela ja voin myöntää että se on turvallinen. Kautta kiven ja kannon.

Porkkanakeksi

Älä lataa talkin Angelaa.Siellä se ukkeli on.Talkin Tom on iha turvallinen.

Porkkanakeksi

Mutta kuiteski.Ei kukaan ihmine pysty suoraan näytön läpi vaa ketää vakoilee.Sen kameran voi peittää jos se luo turvallisemman olon.Ajatelkaa nyt.Ei kukaan pysty pelin kautta ja näytön läpi kattoo sua.

Vastaa aiheeseen: Onko Tää turvallinen
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.