Siirry sisältöön
Minä vain täällä 😗

En nyt löytänyt sitä oikeaa keskustelualuetta, jota etsin, joten kirjoitan tänne. Minulla olisi siis päivystäjille vähän asiaa… on todella ihanaa, että tällainenkin sivusto on, jossa voi kertoa 100,1% luotettaville ihmisille rehellisesti huolistaan, koska sellaisia ihmisiä ei ainakaan mun elämässä ole. Jotenkin liikuttaa, että näin monet ihmiset haluaa auttaa ihan tuntemattomia ja kuunnella heidän huoliaan. Toivoisin kuitenkin, että ongelmiin etsittäisiin enemmän ratkaisuja sen sijaan, että jokaisessa viestissä lukee ”Tuntuisiko sinusta, että voisit kertoa asiasta jollekin luotettavalle aikuiselle?”. Haluaisin vain huomauttaa, että aika moni meistä olisi jo kertonut jollekin, jos siltä tuntuisi. Ehkä tuo joitakin auttaa, mutta ainakaan minun elämässäni se ei ole mahdollista, joten haluaisin mieluummin ehdotuksia siitä, miten ongelmia voitaisiin pikkuhiljaa purkaa ja selvittää ilman mitään psykologia, koulukuraattoria tms. Tämä oli vain ehdotus, mutta toivoisin silti, että joku siellä ruudun takana jäisi miettimään sitä. Oli miten oli, kiitos kaikille. Kiitos päivystäjät, verkk@rit, ylläpitäjät, taustatyöntekijät ja kaikki ihanat nuoret, jotka pyyteettömästi haluatte auttaa muita! ❤️

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Minä vain täällä 😗,

Kiitos viestistäsi ja arvokkaasta palautteesta, se on kuultu ja viety eteenpäin. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle, johon pääset suoraan osoitteesta https://www.nuortennetti.fi/paivystaja-mukana-keskustelussa/. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Rauhallista joulun aikaa!

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Jokuu💜✨

Oon ihan samaa mieltä tosta alusta ainakin! Ihanaa oikeesti, kun on tämmönen, johon voi purkaa kaikki asiat ja keskustella muiden kanssa nimettömästi!

BlackFlower

Samaa mieltä

🌼

Samaa mieltä. Ärsyttää aina kun toi sama tulee ja just jollain ei oo välttämättä sellasta ihmistä eikä tosta oo sillon kauheesti hyötyy ja tännehän kirjotetaan että saatais apua ammattilaisilta ja muilta nuorilta,onneks muista nuorista on usein miten apua mutta kyllä ois hyvä jos täältä nuorten netistäkin vastattais jotain muutakin. (Sori pitkä viesti)

Vastaa aiheeseen: Pikkuinen huomautus…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top