Nuortennetin kesätiedote

Onko tylsää? Kaipaatko tekemistä kesäksi? Nuortennetistä löydät tekemistä tylsiin hetkiin. Tässä meidän vinkit mitä voit Nuortennetissä tehdä!

Keskustele toisten nuorten kanssa

Kirjoita Nuortennetin keskustelupalstalle ja keskustele toisten nuorten kanssa. Nuortennetin keskustelupalstalla voit jutella toisten nuorten kanssa elämän iloista ja suruista – Kaikesta siitä mikä elämässä on jännittävää, kiinnostavaa tai huolestuttavaa.

Keskustele aikuisen kanssa

Lasten ja nuorten puhelimessa vastataan lasten ja nuorten yhteydenottoihin vuoden jokaisena päivänä – myös loma-aikaan. Lasten ja nuorten puhelimen palveluissa saa puhua ihan mistä tahansa asiasta.  Puheluihin, chattiin ja nettikirjeisiin vastaavat vaitiolovelvolliset, vapaaehtoiset aikuiset, joilla on aikaa kuunnella.

Tee meille juttu!

Tiesitkö, että voit lähettää meille oman juttusi jostakin nuoria kiinnostavasta aiheesta? Pidätkö kirjoittamisesta, kuvaamisesta tai vaikka piirtämisestä? Lähetä meille oma mediatuotoksesi. Käy myös tutustumassa nuorten tekemiin juttuihin.

Nuortennetin testit

Nuortennetistä löydät paljon erilaisia testejä, joilla voit testata tietosi eri nuorten elämään liittyvistä aiheista ja opit uusia asioita.

Tekemistä kesäksi

Nuortennetistä löytyy paljon vinkkejä, mitä kesällä voisi tehdä. Katso vinkit sivun alalaidasta.

Katso videolta ohjeet kukkaseppeleen tekemiseen.

DIGIFIT-treenit

Puhelin kädessä koko ajan? Onko välillä vaikeaa keskittyä?

Digifit-treenien avulla pääset kokeilemaan erilaisia tapoja vähentää digitaalista kuormitusta ja tykyttävää teknostressiä. Halutessasi voit pitää Digifit-treeneistä päiväkirjaa ja kirjata omia tuntemuksia, ajatuksia ja oivalluksia treenien etenemisestä ylös. Treeniohjelman löydät sivun lopusta.

Seuraa meitä somessa!

Nuortennetin löydät Instagramista (mll_nuortennetti) sekä YouTubesta (MLLnuortennetti). Nuortennetin instaa päivittävät Nuortennetin toimittajat eli vapaaehtoiset nuoret.

Aiheeseen liittyvät

Keskustele

Tekemisvinkkejä

Lue nuorten tekemiä juttuja

Nuortennetti somessa

Apua ja tukea

DIGIFIT-treeniohjelma