Siirry sisältöön

Aaron Bojang nostaa esiin armeijakokemuksiaan ja kannustaa puhumaan asepalveluksen herättämistä tunteista

Nuortennetti on saanut vuoden lopussa upean vieraan. Näyttelijä Aaron Bojang a.k.a Benjamin Taalasmaa Salkkareista on mukana edistämässä nuorten hyvinvointia vapaaehtoisena ja on luvannut avata tärkeän keskustelun rohkaisten kaikkia kertomaan peloistaan tulevaa armeijaa kohtaan. Aaron kannustaa puhumaan omista peloista ja jakamaan ajatuksiaan vertaisten kanssa.

Suomalaiset miehet ovat velvollisia osallistumaan Suomen aseelliseen puolustamiseen sen vuoden alusta, jona hän täyttää 18 vuotta, sen vuoden loppuun, jona hän täyttää 60 vuotta. Naisille asepalvelus on vapaaehtoinen ja siihen on mahdollista hakeutua 18-29-vuoden iässä. Asevelvollisuuden voi suorittaa aseellisessa tai aseettomassa varusmiespalveluksessa tai siviilipalveluksessa.

Nuortennetin keskustelupalstan Koulu ja työ -foorumilla on aloitettu keskustelu Intti edessä? Aaron Bojang aloittaa keskustelun vastaamalla kysymykseen: Tarvitaanko armeijaan jotain omia tarvikkeita tai välinetä? Voit lukea Aaronin vastauksen keskustelupalstalta ja keskustella itse anonyymisti.

Siirry keskusteluun tästä

Tammikuussa 2023 palaamme Aaronin kanssa asiaan ja käymme keskusteluun tulleita kommentteja ja kysymyksiä yhdessä läpi.

Aaron Bojang esittää Benjamin Taalasmaata Salatut elämät -televisiosarjassa

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Back to top