Siirry sisältöön

Kokemuksia toiminnasta nuorten kertomana

Mitä olet saanut MLL:n toiminnasta?

  • Arvokasta kokemusta vapaaehtoistyöstä.
  • Hyvää mieltä toisten nuorten auttamisesta.
  • Uusia ystäviä.
  • Pääsee vaikuttamaan MLL:n nuorisotyöhön sekä nuorten kuvaan mediassa.
  • Vapaaehtoistoimintaan osallistuminen voi hyödyttää opiskelupaikkaa tai töitä hakiessa.
  • Verkk@ri: ”Se antaa itsevarmuutta ja pystyn tutustumaan paljon erilaisiin ihmisiiin, joita en voisi ehkä normaalisti tavata.

 

 

 

Eli mie koen, että nuorten auttamisen ja täs Nuortennetin toimittajana olemisen suurena etuoikeutena, koska mun mielestä on aivan supertärkeetä se, että nuoret saa nuorilta apua. Se on välillä tosi haastavaa mennä juttelemaan jollekin aikuiselle esimerkiksi koska tulee sellanen olo, ettei se aikuinen pysty ymmärtämään oman ikäisiä ihmisiä ja muutenkin tää toimittaja oleminen on aivan supermahtavaa, koska saa ilmaista itseään ja tehä just kaikki upeit päivityksii, jos sä oot hyvä kirjoittamaan pystyy toteuttamaan täs työssä sitä missä sä oot hyvä. Sit ku tää ei ees maksa mitään tää toiminta ja kun tästä saa todistuksen, ei vois niinku parempaa toivoo.

On vaan niin helppoo vaan mennä Nuortennettiin ja auttaa niitä ihmisii. Ja jos itekin tarvii apua, niin tottakai voi kirjoittaa ja tääl on aivan ihanii ihmisii, jotka kaikki auttaa ja tälleen. Et kyl mä suosittelisin tätä ihan kaikille, koska tää antaa tosi paljon, just itsevarmuutta ja sitä että sua arvostetaan ja sielt saat hurjan paljon työkokemusta, voit tuntea itsesi sellaseks, et sä oot tosi avulias ja saat paljon uusia näkökulmia asioihin.

Ja sit just se, että on ihanaa, et on niinku koko aika paljon ihmisii, just niinku aikuisii tukemas meit täs asiassa. Tai et meille on niinku ikään kuin tehty se valmis pohja, mitä me sit rakennetaan nuorten kanssa. Tätä työtä voi tehdä niin paljon kuin haluaa ja just se, et jos toisaalta tulee sellanen ajanjakso, että ei jaksa tai pysty niin ku oikeesti tekemään, ni kukaan ei suutu, vaan kaikki ymmärtää ja on just silleen, että ei haittaa, et se on ihan ok.

Oma käsitykseni on, että olen oikeastaan molempia. Auttaminen on oikeastaan tässä tapauksessa omasta näkökulmastani tärkein prioriteetti, tai niinhän sen aina pitäisi olla. Olen oikeastaan omassa päässäni yhdistänyt nämä kaksi asiaa eli somelähettilään työt ja muiden nuorten auttamisen. Ihan jopa pienikin kehu nostattaa tunnetiloja parempaan suuntaan!

Autan muita ihan mielelläni ja somea käytän kuitenkin todella (todellatodellatodella) paljon! 🙈

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

[helpful]
Back to top