Nuortennetin ryhmächat

Tämä on Nuortennetin ryhmächat-sivu, jossa järjestämme syksyllä chatteja noin kerran kuussa.  Chateissa keskustellaan tietystä teemasta, chat-ohjaajan luotsaamana. Ohjaajina toimivat MLL:n koulutetut nuoret verkkotukioppilaat ja/tai aikuinen ammattilainen. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Lasten ja nuorten puhelimen yksilöchatin aukioloajat löydät alla olevasta linkistä.

Seuraavat chatit:

Vanhempien ero -aiheinen ryhmächat keskiviikkona 12.12. klo 17-18. Juttelemassa ovat erotyöntekijät Piritta ja Minna Yhden Vanhemman Perheiden Liitosta sekä Kasvatus- ja perheneuvontaliitto Kasperista sekä vanhempien eron kokeneet nuoret verkkovertaiset Aava ja Siiri VeNyvä-hankkeesta. Hanke tarjoaa vertaistukea ja vapaa-ajantoimintaa nuorille, joiden vanhemmat ovat eronneet.

Chatkeskustelua moderoidaan reaaliaikaisesti, mahdolliset häiriköt tai loukkaavia viestejä kirjoittavat poistamme keskustelusta. Keskusteluja ei tallenneta, yksittäisiä kommentteja voimme käyttää hyödyksi esimerkiksi toiminnan suunnittelussa. Keskustelut katoavat sivulta chatin sulkeuduttua.

Muista nämä keskustellessa:

  • Käytäthän nimimerkkiä, josta sinua ei voida tunnistaa.
  • Olethan ystävällinen kanssakeskustelijoille.

Aiheeseen liittyvät