Nuortennetin toimittajatiimien kuvaukset

Nuortennetissä on tällä hetkellä toiminnassa viisi eri tiimiä. Mikä niistä olisi sinulle sopiva?

Kuva- ja tubetiimi

Tarvitsemme tällä hetkellä paljon kuvituskuvia; siis kuvia joissa ei näy tunnistettavasti ihmisten kasvoa ja joilla voidaan esimerkiksi ilmaista jotain tunnetta. Kuvituskuvia kaivataan esimerkiksi mediaan, mielenterveyteen, kouluun, työhön ja seurusteluun liittyvistä teemoista. Kuva-tiimi tekee myös meemejä. Tubetiimi tuottaa videoita MLL:n Youtube-kanavalle, joita levitetään Nuortennetissä ja sen some-kanavissa. Tule mukaan! Ole yhteydessä: riikka.kaukinen(at)mll.fi tai 050 453 1523 tai lähetä suoraan kuvia tai videoita niin palaan asiaan!

Insta-tiimi

Nuortennetin Insta-tiimi päivittää sovittuina aikoina Nuortennetin insta-tiliä MLL Nuortennetti. Nuortennetin Instagram-tili on tarkoitettu Nuortennetin markkinointiin ja yleiseen jutusteluun muiden nuorten kanssa. Kiinnostaisiko? Ole yhteydessä: riikka.kaukinen(at)mll.fi tai 050 453 1523.

Snapchat-tiimi

Oletko Snäppi-guru? MLL_Nuortennetti-snäppitilin tavoitteena on markkinoida Nuortennettiä ja jutella muiden nuorten kanssa. Haluatko mukaan? Ole yhteydessä: riikka.kaukinen(at)mll.fi tai 050 453 1523.

TikTok-tiimi 

Oletko kiinnostunut tuottamaan rentoa ja hauskaa sisältöä TikTokkiin? Nuortennetin TikTok tilillä halutaan markkinoida Nuortennettiä ja tuoda hyvää mieltä rennoilla ja hauskoilla videoilla. Kiinnostaisiko tulla mukaan? Ole yhteydessä: riikka.kaukinen(at)mll.fi tai 050 453 1523. 

Kirjoittaja-tiimi

Kirjoittaja-tiimi tuottaa erilaisia kirjoituksia (blogeja, tarinoita, runoja ja käsikirjoituksia) Nuortennettiin ja sen some-kanaviin. Tiimissä arvioidaan ammattilaisten Nuortennettiin tuottamien kirjoitusten sopivuutta Nuortennettiin ja muokataan niitä. Olisiko tämä tiimi sinua varten? Ole yhteydessä: riikka.kaukinen(at)mll.fi tai 050 453 1523.

Verkkotukioppilas-tiimi

Haluaisitko tukea muita nuoria verkon välityksellä? Verkkotukioppilastiimissä harjoitellaan Nuortennetin keskustelupalstan viesteihin vastaamista, vastataan niihin ja järjestetään mahdollisesti myös ryhmächatteja, joita verkkotukioppilaat voivat vetää muille nuorille eri aiheista. Verkkotukioppilaaksi päästäkseen tulee suorittaa vertaistuki-koulutus, jossa käsitellään muun muassa Nuortennetin keskustelupalstalle vastaamista. Koulutuksen voi tehdä itsenäisesti verkossa. Ota vain yhteyttä Liisaan, niin saat linkin koulutukseen ja voit käydä kurkkaamassa sitä ja tehdä yksinkertaiset tehtävät. Koulutuksen jälkeen Nuortennetin keskustelupalstalla saa vastata verkk@ri-tittelillä viesteihin. Jollain paikkakunnilla verkk@reilla on myös livenä tapaavia ryhmiä. Haluaisitko mukaan? Ota yhteyttä: riikka.kaukinen(at)mll.fi tai 050 453 1523.

Kaikkiin toimintoihin voit ilmoittautua myös Nuortennetin some-kanavien välityksellä. Lämpimästi tervetuloa mukaan, täällä me teitä odotellaan!

Aiheeseen liittyvät