Siirry sisältöön

Nuortennetin toimittajatiimien kuvaukset

Nuortennetissä toimii aktiivisesti kolme eri tiimiä, joiden toimintaa ohjaavat Nuortennetin aikuiset työntekijät. Mikä tiimeistä olisi sinulle sopiva? Millainen vaikuttaminen kiinnostaa sinua juuri nyt eniten?

Nettisivutiimissä tuotetaan podcastejä, blogikirjoituksia ja haastatteluja sekä suunnitellaan  gallupeja, testejä  Nuortennetti.fi-sivustolle. Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta tai nettisivusisältöjen suunnittelusta, tämä on sinun tiimisi! Nettisivutiimiin voit liittyä täytettyäsi 13 vuotta.

Tällä hetkellä Nuortennetin somekanavista aktiivisin on Instagram (@mll_nuortennetti). Sometiimiläiset osallistuvat Nuortennetin Insta-tilin suunnitteluun ja julkaisujen tekemiseen.  Nuortennetin toimittajat kertovat somekanavissa yleisesti nuorten elämään liittyvistä asioista ja ajankohtaisista aiheista sekä markkinoivat Nuortennettiä. Jos kuvaaminen ja  julkaisujen tekeminen muille nuorille kiinnostaa, tule mukaan tähän tiimiin! Sometiimiin voit liittyä täytettyäsi 13 vuotta.

Haluaisitko tukea muita nuoria verkon välityksellä? Verkkaritiimissä tarjotaan vertaistukea muille nuorille vastaamalla Nuortennetin keskustelupalstan viesteihin. Verkkariksi ryhtyvä suorittaa tiiviin vertaistukikoulutuksen, jonka voi tehdä itsenäisesti verkossa. Verkkaritiimiin voit liittyä täytettyäsi 18 vuotta.

Ilmoittaudu mukaan ensin yhteen tiimiin. Voit hetken päästä myös vaihtaa tiimiä tai olla mukana kaikissa kun pääset näkemään muidenkin tiimien toimintaa.
Kaikki tiimit toimivat verkon välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan toimintaan heti!

Ilmoittaudun mukaan

Lämpimästi tervetuloa mukaan, täällä me teitä odotellaan!

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

[helpful]
Back to top