Nuortennetin toimittajatiimien kuvaukset

Nuortennetissä toimii tällä hetkellä aktiivisesti neljä eri tiimiä. Mikä niistä olisi sinulle sopiva?

Insta-tiimi

Nuortennetin Insta-tiimi päivittää sovittuina aikoina Nuortennetin insta-tiliä MLL_Nuortennetti. Nuortennetin Instagram-tili on tarkoitettu Nuortennetin markkinointiin ja yleiseen jutusteluun muiden nuorten kanssa. Kiinnostaisiko? Ole yhteydessä: riikka.kaukinen(at)mll.fi tai 050 453 1523.

TikTok-tiimi 

Oletko kiinnostunut tuottamaan rentoa ja hauskaa sisältöä TikTokkiin? Nuortennetin TikTok-tilillä halutaan markkinoida Nuortennettiä ja tuoda hyvää mieltä rennoilla ja hauskoilla videoilla. Kiinnostaisiko tulla mukaan? Ole yhteydessä: riikka.kaukinen(at)mll.fi tai 050 453 1523. 

Kirjoittaja-tiimi

Kirjoittaja-tiimi tuottaa erilaisia kirjoituksia (blogeja ja haastatteluja sekä tarinoita, runoja ja käsikirjoituksia) Nuortennettiin ja sen some-kanaviin. Olisiko tämä tiimi sinua varten? Ole yhteydessä: riikka.kaukinen(at)mll.fi tai 050 453 1523.

Verkkotukioppilas-tiimi

Haluaisitko tukea muita nuoria verkon välityksellä? Verkkotukioppilastiimissä tarjotaan vertaistukea muille nuorille vastaamalla Nuortennetin keskustelupalstan viesteihin ja tarjoamalla juttuseuraa Nuortennetin ryhmächateissä. Verkkotukioppilaaksi ryhtyvä suorittaa tiiviin vertaistukikoulutuksen, jonka voi tehdä itsenäisesti verkossa. Haluaisitko mukaan? Ota yhteyttä: riikka.kaukinen(at)mll.fi tai 050 453 1523.

Kaikkiin toimintoihin voit ilmoittautua myös Nuortennetin some-kanavien välityksellä. Lämpimästi tervetuloa mukaan, täällä me teitä odotellaan!

Aiheeseen liittyvät