Nuortennetin toimittajatiimien kuvaukset

Nuortennetissä toimii aktiivisesti kolme eri tiimiä, joiden toimintaa tukevat Nuortennetin aikuiset työntekijät. Mikä tiimeistä olisi sinulle sopiva?

Nettisivutiimi

Nettisivutiimissä tuotetaan blogikirjoituksia ja haastatteluja sekä suunnitellaan ja tehdään mm. gallupeja, testejä ja kuvituksia Nuortennetti.fi-sivustolle. Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta, valo- tai videokuvaamisesta taikka nettisivusisältöjen suunnittelusta, tämä on sinun tiimisi! Nettisivutiimiin voit liittyä täytettyäsi 13 vuotta.

Sometiimi

Tällä hetkellä Nuortennetin somekanavista aktiivisin on Instagram (@mll_nuortennetti), ja sometiimiläiset vastaavat Nuortennetin Insta-tilin sisältöjen suunnittelusta ja julkaisemisesta.  Nuortennetin toimittajat kertovat somekanavissa omasta elämästään ja yleisesti nuorten elämään liittyvistä asioista ja ajankohtaisista aiheista sekä markkinoivat Nuortennettiä. Jos kuvaaminen ja juttelu muille nuorille kiinnostaa, tule mukaan tähän tiimiin! Sometiimiin voit liittyä täytettyäsi 13 vuotta.

Podcast-tiimi

Podcast-tiimi on uusi tiimi, joka muodostetaan syksyllä 2021. Tiimin toiminta muodostuu syksyn aikana toimittajien toiveiden mukaan. Jos haluat olla mukana podcastien suunnittelussa ja toteutuksessa, tämä ryhmä on juuri sinulle! Tiimiin voit liittyä täytettyäsi 13 vuotta.

Verkkaritiimi

Haluaisitko tukea muita nuoria verkon välityksellä? Verkkaritiimissä tarjotaan vertaistukea muille nuorille vastaamalla Nuortennetin keskustelupalstan viesteihin. Verkkariksi ryhtyvä suorittaa tiiviin vertaistukikoulutuksen, jonka voi tehdä itsenäisesti verkossa. Verkkaritiimiin voit liittyä täytettyäsi 15 vuotta.

 

Mihin tiimiin sinä haluaisit mukaan?

Ota yhteyttä: hanna.iso-metsala@mll.fi tai WhatsAppilla 050 4685 398.

 

Kaikkiin toimintoihin voit ilmoittautua myös Nuortennetin some-kanavien välityksellä. Lämpimästi tervetuloa mukaan, täällä me teitä odotellaan!

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu