Tekemistä talvilomalle

Onko tylsää? Kaipaatko tekemistä talvilomalle? Nuortennetistä löydät tekemistä tylsiin hetkiin. Tässä meidän vinkit mitä voit Nuortennetissä tehdä!

Nuorten ryhmächatit torstaisin

torstaina 25.2. klo 16–17.30 teemalla mediasuosikit

torstaina 4.3. klo 16–17.30 teemalla toisen asteen yhteishaku

Tule viettämään aikaa ja keskustelemaan muiden nuorten kanssa Nuortennetin ryhmächattiin. Ryhmächat aukeaa kyseisenä aikana ryhmächatin sivulle. Chat on auki kaikille ja osallistuminen tapahtuu nimimerkillä.

Nuortennetin testit

Nuortennetistä löydät paljon erilaisia testejä, joilla voit testata tietosi eri nuorten elämään liittyvistä aiheista ja opit uusia asioita.

Keskustele toisten nuorten kanssa

Kirjoita Nuortennetin keskustelupalstalle ja keskustele toisten nuorten kanssa. Nuortennetin keskustelupalstalla voit jutella toisten nuorten kanssa elämän iloista ja suruista – Kaikesta siitä mikä elämässä on jännittävää, kiinnostavaa tai huolestuttavaa.

Keskustele aikuisen kanssa

Lasten ja nuorten puhelin, chat ja nettikirjepalvelut ovat avoinna normaalisti myös talvilomalla. Lasten ja nuorten puhelimen palveluissa saa puhua ihan mistä tahansa asiasta.  Puheluihin ja nettikirjeisiin vastaavat vaitiolovelvolliset, vapaaehtoiset aikuiset, joilla on aikaa kuunnella.

Tee meille juttu!

Tiesitkö, että voit lähettää meille oman juttusi jostakin nuoria kiinnostavasta aiheesta? Pidätkö kirjoittamisesta, kuvaamisesta tai vaikka piirtämisestä? Lähetä meille oma mediatuotoksesi. Käy myös tutustumassa nuorten tekemiin juttuihin.

DIGIFIT-treenit

Puhelin kädessä koko ajan? Onko välillä vaikeaa keskittyä?

Digifit-treenien avulla pääset kokeilemaan erilaisia tapoja vähentää digitaalista kuormitusta ja tykyttävää teknostressiä. Halutessasi voit pitää Digifit-treeneistä päiväkirjaa ja kirjata omia tuntemuksia, ajatuksia ja oivalluksia treenien etenemisestä ylös. Treeniohjelman löydät sivun lopusta.

Seuraa meitä somessa!

Nuortennetin löydät Instagramista (mll_nuortennetti) sekä YouTubesta (MLLnuortennetti). Nuortennetin instaa päivittävät Nuortennetin toimittajat eli vapaaehtoiset nuoret.

Aiheeseen liittyvät

Keskustele

Osallistu

Lue nuorten tekemiä juttuja

Nuortennetti somessa

Apua ja tukea

DIGIFIT-treeniohjelma