Siirry sisältöön
Väsynyt elämään

Moi! Oon vast 11v tyttö. Mua ahdistaa joka päivä milloin mistäkin asiasta. Ja muutenki mulla on joka päivä tooosi huono mieli ja en millään jaksais elää. Ja elämä tuntuu vaa nii raskaalta. Itken joka ilta sitä että on niin raskadta ja niin huono mieli ja että ahdistaa. Jä tämän takia en pysty keskittymään kouluun välillä. Enkä tiedä mitä mun pitäisi tehdä. Yks mun hyvistä kavereidta joka on mun 2v vanhempi sanoi et muk pitäs puhuu ammattilaiselle. Mut mä en uskalla.

Nimetön

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

läsnä

Moi sinä 11-vuotias!
Mä oon jo ite täysikäsyyden kynnyksellä ja välil mullaki on sama olo ku sulla. Oikeestaan ollu jo monen vuoden ajan, mut tääl mä viel oon. Elämä on joo raskasta ja välillä tuntuu, ettei siitä koskaan selviä. Mut siit kyl ajan kaa pääsee useimmiten yli ja asiat helpottaa.

Vaikka susta tuntuu, että olisit niin syvällä, et ylöspääsy on mahdotonta nii pliis yritä jaksaa taistella. Sä kyl selviit kaikesta ja elämä viel joskus rupee hymyilee. Vielä tulee aikoja jolloin sä oot onnes kukkuloilla eikä sua enää ahdista. Se matka voi olla pitkä mut se on sen arvosta. Muista keskittyy enemmän vaan positiivisiin ku negatiivisiin asioihin.

Viel vikaks se, et vaikka en sua ollenkaan tunne tai mitään, niin sä oot silti tosi upee ihminen ja sun elämällä on väliä vaikka joskus voiki olla hankalaa.. Jaksa tsemppaa äläkä luovuta <3

Lindsi

Moi! Hae apua! Puhu vaikka koulusi terveydenhoitajalle, hän voi lähettää sinut osaavimpien käsiin. Itse näin vasta 30 kynnyksellä olen saanut sen avun, jonka olisin tarvinnut jo teini-iässä ongelmiini. Lääkitys ja terapia auttaa paljon ja opettaa myös olemaan avoimempi ongelmien suhteen, joten saat myös vertaistukea.

niih…07

mulla on sama ongelma [osa viestistä poistettu] eli et oo yksin sisko :)

Anni Sahin

Hei,
nimimerkki niih…07, kiitos viestistäsi! Asia, josta kirjoitit on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan Päivystäjä mukana keskustelussa-keskustelualueelle. Lasten ja Nuorten puhelimen työntekijät ja koulutetut vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan myös julkaista hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.
Jos haluat, voit olla myös yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111, ruotsiksi 0800 96116) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: En jaksa enää elää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top