Hoppa till innehållet

Master i känslohantering?

Känslor är en stor del av det vardagliga livet, därför lönar det sig att lägga märke till dem. Känslor behövs i samspel med andra människor och för att kunna sätta sina egna gränser. I detta test får du testa och fundera på vad du vet om känslohantering.

Anvisningar för att göra testet:
1. Tryck på “Börja här”
2. Välj det enligt dig rätta alternativet (vissa har flera rätt men man kan bara välja en)

Till Barn- och ungdomstelefonen kan du skriva eller ringa om precis vad som helst, oavsett vad du går igenom eller vilken känsla du bär på. Du är alltid helt anonym och allt du berättar är konfidentiellt. Du kan alltså vara säker på att det du berättar hålls hemligt, de som svarar har ej anmälningsskyldighet.

Till Barn- och ungdomstelefonen samt nätbrevstjänsten tar många kontakt som är i behov av att bara få prata med en trygg vuxen en stund. Man behöver alltså inte ens ha ett ärende för att få vara i kontakt. Om man lider av psykisk ohälsa, motivationsbrist, relationsproblem, funderingar om den egna kroppen, sexualiteten eller det egna jaget, kan Barn- och ungdomstelefonens tjänster också vara ett skönt ställe att få prata om dem eftersom man aldrig behöver berätta vem man är och kan avsluta kontakten när man vill.

De som svarar är trygga vuxna, alla över 25 år.  Jourhavarna ger dig all den tid du behöver och vill stödja dig i det du funderar på. Jourhavarna ser heller varken telefonnummer eller IP-adresser.

Tryck på länken nedan för att komma till nätbrevstjänsten- en digital brevväxling där du alltid får svar inom några dagar.

Om du vill ringa har Barn- och ungdomstelefonen öppet må-ons 14-17 och torsdagar 17-20 på 0800 96 116.

Ta kontakt

Gör fler test!

Skriv ett brev

Läs mer om Barn- och ungdomstelefonen

Se en kort film om Barn- och ungdomstelefonen

Back to top