Siirry sisältöön
My dream is life💕

Meillä on tulis koulus semmonen juhla ja sinne ei todellakaan oo pakko laittaa mekkoa. Mun äiti on sitä mieltä että mun on pakko laittaa. Minulta löytyy paljon kivemman näköinen juhlapaita. Näyttäisin tosi oudolta mekossa, koska kukaan muu ei laita mekkoa.

Auttakaa! Miten saan käännettyä äitini mielen mekon suhteen?

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Ymmärrän sua täysin. Ite välillä käytän kesäsin mekkoja mutta niitäkin on vaan max.2 mitä suostun käyttää. Munnäiti laitto kerran mulle liikuntasynttäreille mekon ja sukkahousut…oli muuten noloa. Mulle tuotiin joku apukoroke kun kiivettiin sellasten ihme ”rullien” päälle ja se oli sellasta materiaalia että sukkahousut luisti ihan ketusti. Oli sitten kiva siinä kun kaikki luokan tytöt tuijottaa niin yrittää kiivetä sitä. Muilla oli siis t paita ja legginsit. Mutta äiti sano että ne on juhlat niin mekko päälle. Myöhemmin kun asiasta sanoin niin hän vastasi ettei tiennyt vaikka olin sanonut moneen kertaan. Mutta sori tästä mun PITKÄSTÄ tarinasta mutta sano sun äidille esim näin ”Äiti mä en haluis pukee sinne koulun juhlaan mekkoa. Muutkin sano ettei ne pue mekkoo. Mulla on sellanen juhlapaita niin voisin vaikka laittaa sen kun en oikein tykkää mekoista. Mun olis mukavampi olla jos saisin laittaa sen paidan”

Voit siis muokata tota tekstii ihan miteen vaan mutta tossa vaan vinkkiä❣

Toivon että olin avuksi☺️

Kysy miksi sinun pitäisi laittaa mekko kun kukaan muukaan ei laita. Ja voit kirjaimellisesti tehdä niin että et laita, joo ehkä sinun äiti tulee olemaan vihainen asiasta mutta ei sinun ole pakko laittaa mekkoa jos et halua.

Vastaa aiheeseen: Äiti pakottaa käyttämään mekkoa 😫

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top