Tukioppilaat

Hienoa, että olet tukioppilas! Olet tärkeä lenkki 11 000 tukioppilaan ketjussa. Nämä sivut on tehty tukioppilaille paikaksi löytää uusia ideoita ja saada tukea toimintaan. Sivuilta löytyy myös tietoa tukioppilastoiminnasta kiinnostuneille.

Tukioppilastoiminnalla on Suomessa yli 40 vuoden historia ja perinteet. Tukioppilaana toimimisen ydinajatus on se, että toiminta parhaimmillaan on jokaisessa päivässä olevaa välittämistä, ei niinkään mahtipontisia ja suuritöisiä tapahtumia. Tällaiset tapahtumat ovat joskus paikallaan, mutta ne eivät ole toiminnan keskeisin tavoite. Tukioppilastoiminta on arjessa läsnä olemista ja välittämistä. Tukioppilaat toimivat vertaistukena muille nuorille.

Minustako tukioppilas?

Hienoa, että olet kiinnostunut tukioppilastoiminnasta! Sinusta voi mainiosti tulla tukioppilas, sillä tukioppilaana voi toimia kuka tahansa nuori. Tukioppilaalta ei vaadita kympin keskiarvoa. Olennaisempaa on, että olet valmis sitoutumaan tukioppilastoiminnan yleisiin tavoitteisiin ja olet halukas oppimaan uutta ja auttamaan muita.

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu