Siirry sisältöön

Turvallisemman tilan periaatteet

Noudatamme Nuortennetin keskustelupalstalla, nuorten tekemissä jutuissa, juttujen kommentoinnissa sekä Nuortennetin somekanavilla Allianssin tuottamia turvallisemman tilan periaatteita. Osallistuessasi keskusteluun hyväksyt turvallisemman tilan periaatteet.

Avoimen ja kunnioittavan keskustelukulttuurin toteutumiseksi emme hyväksy: oletusten tekemistä ihmisistä tai ihmisryhmistä heidän ominaisuuksiinsa, stereotypioiden esittämistä ja levittämistä ihmisryhmistä liittyen heidän ominaisuuksiinsa, loukkaavia tai häiritseviä vertauksia ihmisryhmistä liittyen heidän ominaisuuksiinsa, henkilön osaamisen tai ymmärryksen arvioimista henkilökohtaisten ominaisuuksien perusteella, tai toisen keskustelijan haukkumista tai henkilön ominaisuuksien kommentoimista; keskustelemme asioista ja näkemyseroista. Nämä säännöt koskevat niin sanallista kuin sanatonta viestintää. Sääntöjen vastaiset tekstit ja symbolit ovat kiellettyjä myös pukeutumisessa ja eleissä.

Avoimen ja kunnioittavan keskustelukulttuurin toteutumiseksi emme hyväksy oletusten tekemistä ihmisistä tai ihmisryhmistä heidän ominaisuuksiinsa, stereotypioiden esittämistä ja levittämistä ihmisryhmistä liittyen heidän ominaisuuksiinsa, loukkaavia tai häiritseviä vertauksia ihmisryhmistä liittyen heidän ominaisuuksiinsa, henkilön osaamisen tai ymmärryksen arvioimista henkilökohtaisten ominaisuuksien perusteella, tai toisen keskustelijan haukkumista tai henkilön ominaisuuksien kommentoimista; keskustelemme asioista ja näkemyseroista.

Nämä säännöt koskevat niin sanallista kuin sanatonta viestintää. Sääntöjen vastaiset tekstit ja symbolit ovat kiellettyjä myös pukeutumisessa ja eleissä.

Aiheeseen liittyvät

Back to top