Hyvinvointi

Lapsena ja nuorena opitut terveelliset elämäntavat kantavat usein läpi elämän. Hyvinvoinnin pohja muodostuu monesta eri asiasta kuten hyvästä ravinnosta, liikunnasta, riittävästä unesta ja stressinhallinnasta.

Syömällä terveellisesti ja monipuolisesti voi lisätä omaa hyvää oloa ja terveyttä.

Liikunnalla on monia terveysvaikutuksia, mutta sen lisäksi se on kivaa puuhaa. Jos et vielä ole löytänyt omaa lajiasi, kokeile löydätkö vinkkilistan avulla lajisi. Löydät sivuilta tietoa myös liiallisesta liikunnan harrastamisesta.

Painonhallinta-osiossa saat tietoa painoon vaikuttavista asioista. Liiallinen yli- tai alipaino voivat olla terveydelle vaarallisia. On tärkeää tietää, miten hallita painoa turvallisesti, jos siihen on tarvetta.

Unen määrä ja laatu vaikuttavat jaksamiseen. Jos kärsit uniongelmista, lue esimerkiksi 16 vinkkiä nukahtamisesta, Lisäksi löydät tietoa unirytmistä ja painajaisten voittamisesta. Nuortennetissä on myös rentoutumisharjoituksia.

Puhtaus- ja hyvinvointiosioista saat vinkkejä puhtaudesta huolehtimiseen ja oikeanlaisten tuotteiden valintaan. Katso myös, miten voit säästää rahaa hoitotuotteissa.

Aiheeseen liittyvät