Siirry sisältöön

Mieli ja keho

Täältä löydät asiaa murrosiästä sekä mielen ja kehon hyvinvoinnista.

Tulevaisuuden hyvinvoinnin supertaidot

Mitä taitoja tarvitaan tulevaisuudessa, jotta voi hyvin? Ota haltuun elämänhallintataidot, tunnista omat vahvuudet ja löydä vinkkejä kuinka esimerkiksi luovuus on supervoima! Luovuutta voit herätellä vaikkapa rakentamalla majan kesälomalla!

Vahvista hyvinvointia supertaidoilla

Aina on joku

Kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Mielen huoliin pitää saada apua, kun huoli on vielä pieni. Katso videolta Joalinin tarina avun hakemisesta.

Lasten ja nuorten puhelimen, chatin ja nettikirjepalvelun löydät tästä

Vastaa gallup-kyselyyn!

Miten rentoudut?

Näytä vastaukset

 ...  ...

 

Sisäinen puhe

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, mihin sävyyn puhut itsellesi? Vaaditko itseltäsi täydellisyyttä? Suhtaudutko itseesi lempeän kannustaen vai armottoman kriittisesti? Jos tapana on aina arvostella itseäsi, käytöstäsi tai ajatteluasi, on syytä pysähtyä.

Lue lisää sisäisestä puheesta täältä

Tee meille juttu!

Osallistu Nuortennetin tekemiseen ja lähetä meille oma mediatuotos. Julkaisemme tuotokset Nuorten tekemät jutut-osiossa. Ohjeet jutun tekemiseen löydät alta olevasta linkistä.

Lue ohjeet jutun lähettämiseen tästä

Unet ja painajaiset

”Joskus näen unissa vanhoja kavereitani ja muistuu tosi elävästi mieleen, millaista oli viettää aikaa yhdessä.”

Unet ovat melkoinen mysteeri. Moni on joutunut unessa takaa-ajetuksi, lähtenyt lentämään tai pudonnut jostain korkealta. Unissa tapahtumat poukkoilevat, eikä niissä tunnu olevan aina järkeä.

Lue lisää unista ja painajaisista täältä
Back to top