Siirry sisältöön

Tietoa Nuortennetistä

Nuortennetistä löydät tietoa, tukea ja tekemistä.

Nuortennetti on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ylläpitämä sivusto noin 13–21-vuotiaille nuorille. Nuoret myös osallistuvat itse sivuston tekemiseen.

Tietosivujen sisällöstä vastaa Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Tekstejä kirjoittavat useat eri asiantuntijat käyttäen lähteinä omaa ja muiden asiantuntijoiden osaamista sekä uusinta ammattikirjallisuutta.

Nuorten tekemät jutut tunnistaa sinisestä “Nuorten tekemät jutut” bannerista.  Osassa nuorten tekemistä jutuista on myös vapaaehtoisen nuoren toimittajan nimi. Kuka tahansa nuori voi lähettää meille tekemänsä mediatuotoksen julkaistavaksi. Kaikki sisällöt tarkistetaan ennen julkaisua. Noudatamme julkaisuissa Allianssin luomia turvallisemman tilan periaatteita.

Nuortennetin keskustelupalstalle voi kirjoittaa anonyymisti. Kaikki keskustelut moderoidaan ennen julkaisua. Tutustu keskustelupalstan sääntöihin ennen kirjoittamista.

Nuortennetistä löytyy lasten ja nuorten auttava puhelin, chat ja nettikirjepalvelu, joissa voi puhua ihan mistä vaan. Yhteydenottoihin vastaavat MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset. Soittaminen on ilmaista, eikä omaa nimeä tarvitse kertoa.

Löydät tietoa myös nuorille suunnatuista kiusaamiskokemusten käsittelyyn tarkoitetuista Selviytyjät-verkkotukiryhmistä sekä MLL:n muusta toiminnasta nuorille.

Nuortennetti on osa Mannerheimin Lastensuojeluliiton nuorten osallisuutta edistävää digitaalista nuorisotyötä.


Tule mukaan tekemään Nuortennettiä meidän kanssamme! 

Osallistu Nuortennetin tekemiseen

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät

Back to top