Siirry sisältöön

Tietoa Nuortennetistä

Nuortennetistä löydät tietoa, tukea ja tekemistä.

Nuortennetti.fi on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ylläpitämä sivusto noin 13–21-vuotiaille nuorille. Nuoret myös osallistuvat itse sivuston tekemiseen.

Tietosivujen sisällöstä vastaa Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Tekstejä kirjoittavat useat eri asiantuntijat käyttäen lähteinä omaa ja muiden asiantuntijoiden osaamista sekä uusinta ammattikirjallisuutta.

Nuorten tekemät jutut tunnistaa sinisestä “Nuorten tekemät jutut” bannerista.  Osassa nuorten tekemistä jutuista on myös vapaaehtoisen nuoren toimittajan nimi. Kuka tahansa nuori voi lähettää meille tekemänsä mediatuotoksen julkaistavaksi, jolloin tuotokseen merkitään tekijän antama nimimerkki. Kaikki sisällöt tarkistetaan ennen julkaisua. Nuortennetissä noudatetaan Allianssin luomia turvallisemman tilan periaatteita, jotka koskevat julkaisua nuortennetti.fi -sivustolla, keskustelua anonyymilla ja moderoidulla keskustelupalstalla ja sosiaalisen median kanavia.

Nuortennetin keskustelupalstalle voi kirjoittaa anonyymisti ja rekisteröitymättä. Kaikki viestit moderoidaan ennen julkaisua. Tutustu keskustelupalstan sääntöihin ennen kirjoittamista.

Nuortennetistä löytyy lasten ja nuorten auttava puhelin, chat ja nettikirjepalvelu, joissa voi puhua ihan mistä vaan. Yhteydenottoihin vastaavat MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset. Soittaminen on ilmaista, eikä omaa nimeä tarvitse kertoa.

Löydät tietoa myös nuorille suunnatuista kiusaamiskokemusten käsittelyyn tarkoitetuista Selviytyjät-verkkotukiryhmistä sekä MLL:n muusta toiminnasta nuorille.

Nuortennetti on osa Mannerheimin Lastensuojeluliiton nuorten osallistumista tukevaa ja osallisuutta edistävää digitaalista nuorisotyötä.


Tule mukaan tekemään Nuortennettiä meidän kanssamme! 

Osallistu Nuortennetin tekemiseen

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät

Back to top