Siirry sisältöön

Vapaaehtoisena Nuortennetissä

Mahtavaa, että vapaaehtoisuus kiinnostaa!

Otamme uusia vapaaehtoisia mukaan seuraavan kerran elokuussa 2024. Voit halutessasi jättää jo nyt hakemuksen. Käsittelemme hakemukset elokuussa. 

Nuortennetin vapaaehtoiset toimittajat ja verkkarit ovat tavallisia, yli 13-vuotiaita nuoria, jotka haluavat vaikuttaa, harrastaa ja antaa vertaistukea muille nuorille ja olla osa mukavaa, iloista ja tasa-arvoista yhteisöä.

Nuortennetissä voit olla mukana merkityksellisessä vapaaehtoistoiminnassa juuri sen verran kuin sinulla on aikaa ja voimia. Tutustu toimintaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Ennen vapaaehtoiseksi hakeutumista varmista, että sinulla on toimiva tietokone tai mobiililaite käytössäsi. Tarvitset myös toimivan kameran ja mikrofonin. Vapaaehtoistoiminta on itsenäistä ja tapahtuu täysin verkon välityksellä.
Yksilöhaastelun jälkeen voit aloittaa vapaaehtoisena Nuortennetissä. 

Lisätietoa voit kysyä nuortennetti@mll.fi.

Lue Nuortennetin vapaaehtoisten kirjoituksia

Tule mukaan Nuortennetin vapaaehtoiseksi

Etunimi ja sukunimi
Tarvitsemme sähköpostisi, jotta Nuortennetin työntekijä voi olla sinuun yhteydessä.
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta Nuortennetin työntekijä voi olla sinuun yhteydessä.
Sinun tulee olla vähintään 13-vuotias osallistuaksesi toimintaan. Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydämme huoltajaltasi luvan toimintaan mukaan tulemiseen.
Kerro mikä sai sinut kiinnostumaan Nuortennetin vapaaehtoistoiminnasta.
Millaiseen toimintaan haluat osallistua?(Pakollinen)
Voit vastata useamman vaihtoehdon. Eri vapaaehtoismuodoista voit lukea täältä.
Hyväksyn yhteystietoni tallentamisen Nuortennetin sähköiseen järjestelmään, johon on pääsy vain työntekijöillä. Olen lukenut myös tietosuojaselosteen: https://www.nuortennetti.fi/osallistu/vapaaehtoinen/nuortennetin-vapaaehtoisten-tietosuojaseloste/(Pakollinen)
Sinun tulee hyväksyä tämä, jotta voimme tallentaa antamasi tiedot järjestelmäämme.
Alle 18-vuotiailta tarvitsemme huoltajan luvan toimintaan mukaan tulemiseen. Kirjoita tähän huoltajasi koko nimi ja sähköpostiosoite. Olemme häneen yhteydessä. Huoltajan sähköpostiosoite tallentuu Nuortennetin sähköiseen järjestelmään, johon on pääsy vain työntekijöillä. Jos olet yli 18-vuotta voit kirjoittaa tähän vain xx.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän jälkeen Nuortennetin työntekijä on sinuun yhteydessä ja sopii ajan vapaaehtoistoiminnan haastatteluun. Haastattelussa käydään läpi työntekijän kanssa mitä vapaaehtoistoiminta Nuortennetissä on ja mitä sinun pitää tehdä. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään.

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Back to top