Siirry sisältöön
🌈rainbow🌈

Hei!
Ihan aluks haluun sanoo, että en syytä ketään ja haluun vaan tulla sanomaan muutaman asian.
Elikkäs….
Puhun vaikka ekana lesboista:
Se, että on lesbo ei tarkota sitä että pitää näyttää ”poikamaiselta”.
Lesbolla voi ihan hyvin olla pitkät hiukset ja käyttää napapaitoja yms

Ja sama pätee esim homoissa
Ei tarvii olla ”solakka” ja käyttää jotain napapaitoja, jos ei halua.
Homo voi ihan hyvin olla lihaksikas yms

Ja esim jos vaikka ihminen ”näyttää tytöltä” ei tarkota että hän on tyttö🚺

Eli täällee lyhyesti haluun vaan tulla sanoo ihmisille, että ei laittaisi oletuksia miltä tietyt ihmiset näyttävät. <33
Ihanaa kesää teille!!

moms spaghetti 🇺🇦

jep, se ettei näytä lesbolta, homolta tai miltään muulta, nii ei sitä tarvi kommentoida. tai sitten että jos on vaikka tyttö ja on vaikka lyhyet hiukset, ja on vaikka hetero, nii ei tarvis ihmisten kommentoida että ” öhö öhö näytät lesbolta” tai että ” et näytä heterolta” (yhelle mun kaverille joka on hetero on sanottu noin :/)

eli älkää kommentoiko/olettako muiden seksuaalista suuntautumista, kiitos😊🔴🟠🟡🟢🔵🟣

pelkkä E koska nimimerkkiäni muutetaan jatkuvasti vaikkei se ole nimeni

Juuri tämä! Itse siis olen lesbo ja koin jossain vaiheessa hyvin suurta painetta ”näyttää lesbolta”, vaikka ei olisi todellakaan tarvinnut. Antakaa niiden oletusten olla oletuksia, älkää antako niiden vaikuttaa siihen mitä olette.

Samoin pronominit. Suomen kielessä ei tätä ongelmaa ole mutta hyvin monissa muissa kielissä. Kunnioittakaa sitä, jos joku kertoo, mitä pronominia haluaa itsestään käytettävän, vaikkei se vastaisi sitä käsitystä, minkä olet ulkoisten tai muiden piirteiden perusteella henkilöstä saanut.

Oma kaverini kertoi minulle käyttävänsä neutraalia they-pronominia, vaikka kokee itsensä täysin tytöksi. Hän ei vain tunne she-pronominia omakseen ja häntä ahdistaa englannin kielen luokittelu. Pronominit ei aina tarkoita samaa kuin sukupuoli, joten älä oleta myöskään siihen suuntaan. Netissä kannattaa aina käyttää mahdollisimman neutraaleja ilmauksia kuten juuri they-pronominia. Kasvotusten voit ensimmäisellä kerralla olettaa ellet halua suoraan kysyä, mutta jos sinua korjataan, pahoittele kohteliaasti ja käytä tämän jälkeen haluttua muotoa ilman sen suurempaa haloota. Mikäli olet pidemmän aikaa tekemisissä jonkun henkilön kanssa, on parempi kysyä, mitä ilmaisua hän haluaa itsestään käytettävän tai onko ok jos käytän sinusta pronominia x.

Hyvää pridea joka ikiselle!! Olette rakastettuja, muistakaa se!

🌈Bag

Hey my love!😍
Hyi hitto kaikki stereotyypit!😖💚
Iiiiuu! Siis oon nähnyt lesboi jotka ei oo mitää poikamaisii tms!💗 Itse asiassa oon nähny vaa tyylii kaks poikamaist ja loput on ollu ns tyttömäisii!🥲Sama pätee homoihin!🏳️‍🌈👊 Tää tulee osille yllätyksenä mut homo ja lesbo oo mitää adjektiivei!😮💥 Ne on seksuaalisuuksii!🤘 Ihmiset rakkaat älkää olettako mitää toisen ulkonäön perusteella!🏳️‍⚧️
Ja siis jos oot ns tyttömäinen tyttö tai lihaksikas ja poikamainen poika nii jengi vaa olettaa et oot hetero!😒Siis mitä v1ttuu jengi oikeest nii ku ihmiset saa näyttää miltä haluu eikä se määrittele sen seksuaalisuutta!👊👊👊👊
💗Ugh olen puhunut💗

Stacy

Just niin! Ihmisten ei pidä olettaa, et lesbot on tollasii ja homot tollasii. Jos on lesbo niin ei tarkota et olis sellanen ns poikamainen. Tai jos on homo niin ei tarkoita et olis tyttömäinen.

Näköys

Itselläni on lyhyet hiukset ja en ole ihan varma olenko hetero olen kuitenkin 100%tyttö ja olen ihadtunut yhtä aikaa yhteen poikasn ja myös vähän yhteen tyttöön jonka kanssa olemme kavereita ja olen ylpeä siitä että minä näytän siltä miltä haluan🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

Vastaa aiheeseen: Älkää olettako 🏳️‍🌈

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top