Siirry sisältöön
IhastunutūüėĽ

Siis tykkään yhestä mun luokkalaisesta ja en tiiä miten kertoisin sille kun en oo kertonu kavereillekkaan koska kukaan ei oo ikinä sanonu tykkääväsä siitä. Ja siis en oo nähny sitä vapaa-ajalla ikinä mut sen veljee oon. Kun se vaa on jotenki vaikeesti lähestyttävä. Ja oon muutenki bi tyttö ja se on poika nii en tiiä mitä se reagoi kun tykkään myös tytöistä. Ollaan snapatty jotai kissakuvii mut ei muuta. Ja siis en uskalla kertoo sille kun mua pelottaa et se kertoo eteenpäin. En tiiä miten voisitte auttaa mutta kirjotin kuitenkin tänne.
<333

IhMiNeN

Moi! En oo varma minkä ikänen oot, mut mulla on semmonen olo et oot tyylii ala-aste tai ylä-aste ikänen. Jos oot ees suunnillee tossa ikä haarukassa, niin tunteista kertominen on yleensä aika iso juttu. Ja jotta mitään suuria ongelmia ei tulisi, kehotan että tutustutte ensin ihan ystävinä. Jos juttu sujuu hyvin, niin sitten voit kertoa. Voisit aloittaa vaikka aktiivisemmalla snäppäilyllä? Ja jos päädyt kertomaan tunteistasi, kerro heti että haluat pysyä hyvissä väleissä ja että vaikka hän kieltäytyisi suhteesta, ette menetä ystävyyttänne. Toivottavasti saatte aloitettua vuosisadan rakkaus tarinan! ;)
Ps. Mäki oon bi ja suosittelen kertomaan myös seksuaaliisesta suuntautumisestasi heti, ettei hän kuule jostain muualta ja järkyty;)

Alien

Moi! Mulla on sama homma en tiiä miten kertoa sille että tykkään siitä

vemi

Moi!
Ihastumisessa ei ole mikään kiire edetä ja kertoa tunteista. Jos olet valmis kertomaan niin tee se omalla tavallasi ja nain. ei tarvitse olla mitään kiirettä keroa yleinsä se oikea paikka ja aika tulee eteen eikä sitä tarvitse seen koommin suunnitella. <3

IhastunutūüėĽ

Kiitos tekstistäsi IhMiNeN, oon 13
<33

Vastaa aiheeseen: Auttakaa olen varmaan ihastunutūüíē

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top