Siirry sisältöön
Esko Eerikäinen✌️

Moi oon siis 12 vuotias tyttö ja oon ihastunu yhteen toiseen tyttöön. Tai se on vähän niinku poikatyttö, eli se hengaa poikien kaa yleensä. Ja se on vaa niiiiin kaunis, kiltti, ihana, cool ja kaikkee muuta mitä voi olla. Haluisin olla ees sen kaveri mut mua pelottaa mennä juttelee tai tutustuu tai mitään. Me asutaan tosi lähekkäin melkein naapurit ja meil on yks sama harrastus. Oon ny miettiny et voiskoha seki olla kiinnostunu musta kosk tänään se välil tuijottelu mua sen ihanilla silmillä ku katoin sinne päin. Onko kellään vinkkejä mitä vois tai pitäis tehä?

Helka noustest

Moi Ihastunut tyyppi, oon itekki ihastunut ja oon myös ’poikatyttö’ ni sun kannattaa mennä puhuu sil mut sille et se ei vaikuta oudolta. Anna itsestään hyvä vaikutelma sil tytöt ei tykkää ällöis ja kiusaavist pojista tsemppii💖

0puspus

mee vaik juttelee sen kaa snäpis

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Mee vaa rohkeesti jutteleen! Ei se voi siitä aavistaa että oot ihastunu siihen jos koetat olla sen ystävä. Sano sille että se vaikuttaa mukavalta ja haluisit tutustuu tähän enemmän. Kyllä sä pystyt siihen. Itsekin ihastuin erääseen upeaan tyttöön ja ollaan oltu nyt vuos yhessä. Ihan vaan sen kokemuksen takia autan sinua koska uskon että tämä onnistuu jos keräät rohkeutta. Tsemppiä siihen!!!
Ciaó!

E✌️ [Osa nimimerkistä poistettu.]

Iso kiitos teille jotka autatte❤️❤️ mä yritän kerätä rohkeutta mennä juttelee sille joskus❤️

Vastaa aiheeseen: Auttakaa oon ihastunu mitä pitäis tehä🥺

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top