Siirry sisältöön
tarvin apua aiheeseen!

Moi!
oon 8-luokalla oleva tyttö, ja mulla oli vähän aikaa sitten se kasiluokan laaja terveystarkastus. Siellä terkkari sanoi, että jos kuukautislääkkeet ei ala auttamaan niin pitää alata ottamaan e-pillereitä. En kumminkaan haluaisi, koska niiden sivuvaikutukset pelottaa mua.

Oon kuullut, että ne auttais iho-ongelmia, niin siinä mielessä haluaisin niitä kokeilla (tietysti myös kuukautisvuodon vähenemiseen ja kipuihin).

Jos täältä löytyy joku jolla on ollut ne käytössä tai on harkinnassa, niin kertoisitteko mielipiteenne tähän.

Kiitos jo etukäteen vastauksista!🩷

Mä vaan

Itellä ollut käytössä melkeen kolme vuotta ja oon tytyväinen itellä ei sellasii iho ongelmii oikee oo ollu nii siit en osaa sanoo. Ja mul ei oo tullu mitää haittavaikutuksii

Elara

Varmaan laitan tän tosi myöhässä, mutta jos joku näkee tän myöhemmin: En käytä e-pillereitä, vaikka minulla onkin runsaat kuukautiset, minulla on ollut käytössä, mitä nyt useampi kuukausi eräs toinen lääke, olen vielä ala-ikäinen, joten äitini on hoitanut lääkkeen hankinnan, mutta en valitettavasti muista nyt mikä se on. Jos joku tarvitsee sen tiedon, niin… voin kai laittaa sen myöhemmin tänne, sit muistan/saan selville. (vanhemmat ei oo just ny kotona).
Moikkaa👋

Vastaa aiheeseen: e-pillerit (lue jos on sulla käytössä)💗

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top