Siirry sisältöön
Minä 💔

Moi! Tulin siis kertoo vaa miten mulla menee ja toivoisin et joku vois auttaa mua mun kysymyksis, asiaan:

Mua ei sinäänsä kiusata, mut mulla ei oo yhtään kavereit koulussa tai vapaa ajalla niinku irl, (in real life) ja se ärsyttää mua ja saa mut tuntemaan mitättömäks.

Mulla oli ennen 3 kaveria, Pilvi, Alma, ja Ilona (nimet muutettu) mut ne ei enää sillee.. Oo mun kaa? Ei ne haluu.
Okei, selvä. En oo oikeen kysyny haluisko ne olla, mut tiiän että mä jäisin ulkopuolelle vaikka ne ois mun kaa. Koska niillä on omia kaksmielisii juttui, ja ne vaan puhuis niistä ja kerran yks niistä oli mulle vielä sillee: ’mee kauemmas nyt kun mulla on asiaa tytöille’. Ja en usko että 2 niistä ees pitää musta.

Sit mulla on aina keskiviikkona koulu jälkee jalis harkat, eikä mua silleen kiusata siellä, mut siellä on 3-4 semmosta poikaa (noin 8-10v) jotka hokee koko ajan jotai kalja ja tinder match juttui. Se ahistaa mua tosi paljon. Sit ne pojat vielä kesken pelin huutelee mulle (niinku pelkästään mulle!?) että ’vetäisit paremmin’ tai ’yrittäis ees’ vaikka teen parhaani! Ja sit vielä viime kerralla yks niistä syötti pallon mulle, (meijän maalin eessä) ja sit vahingossa syötin sille takasi siihen maalin eteen ja vastustaja sai pallon ja teki maalin, se ei mua aluks haitannu mitenkää, vaikka kyl vähä nolotti, mutta sit yks niistä pojista sano vaan niille toisille että: ’ei syötetä tolle kun se syötti mulle takas ja siitä tuli maali!’ ja vielä oikeen osotti mua sormellaan. Se tuntu ihan kauheen pahalta, eikä ne enää syötelly mulle yhtään.
Pidättelin kyyneleitä mun silmissä koko loppuajan, kunnes harkat lopou ja äiti tuli hakeen mua ja olin vaa ihan hiljaa etten vahingossakaa itkis, nii äiti kysy että mikä mulla on, ja sitten en tietty enää pystyny pidätteleen niitä vaa rupesin vaa itkemään. Siis kun oltiin kävelemässä autolle.

Juuh, kerroinpahan vaa enkä ees kertonu vielö kaikkee koska siinä kestäis kauan. Toivon et joku lukee tän ja vastaa mun kysymykseen: Miten voin saada kavereita kun mun koulussa mun luokalla on vaa 18 oppilasta, 8 tyttöö ja mua ikäänku kiusataan.?!

tyttö12

Mulla on samantapainen tilanne. Luokasamme koen arvottomuutta ja mua syrjitään en tiedä itsekkään miten pääsen tästä! olen niin yksin. huom! muakin ahdistaa sikana kaikki tinder, päihteet ja kaljahommat. Tsemppiä sulle!

I am very dumb 😌

EIKÄ. Mä oon kyt vihainen ja surullinen sun puolesta 😭 Muakin tavallaan kiusataan, ja se on ihan kauheeta. Tsemppiä sulle! ❤️

Pusheli Pasheli

Harrastuksist voi saada uusii kavereit joskus ja myös jotain nettipalveluistakin..
Onko teillä jotkut selvät kaveriporukat teidän luokalla? Ehkä sä voisit yrittää ystävystyy jonkun kaa jolla ei oo niin paljon kavereita. Meilläkin on tosi pieni luokka, vaan 17 oppilasta (oon yksityiskoulus niin se on sen takii) ja tuntuu et kukaan ei oo hirveesti mun tyyppiä :(
Jokatapauksessa tsemppii sinne!! <3

Pasta Bolognese

Sama juttu!!

🎁🎖🏆🏅🥇

Sama juttu.
Mun luokkakin on pieni vain 16-17 oppilasta.

Tyttö010💋

Joo AIKA LAILLA SAMA JUTTU!!

Siis mullakin oli/(on) kolme kaverii ja joo ne on vaa keskenää mut ei ota mua mukaa…

Tytsy 011

Kiitti kaikille jostka tähä vastas!
Kerron nyt vaa vielä (vaikka viel on kesäloma) meijän seuraavasta luokasta jolloin meen 6lk (yhdysluokka).

Eli siis meitä on sitten yhteensä VAAN 10 OPPILASTA!! Niinku mua ärsyttää ihan kauheesti! Ja meistä on poikia 5 ja tyttöjä 5. Mut se ongelma nyt on se, et mulla ei vieläkää yhtään kaveria :( .

Oon ennen ollu 2 tytön kaa kaveri mut niinku kerroin, ei enää olla. Nyt ne on löytäny yhen toisen meijän luokasta nii ne on 3 porukka. Sit on siis enää ainut vaihtoehto, eli yks toinen tyttö, Jamina (nimi muutettu). Mutta mä oon yrittäny lukuvuoden lopussa olla sen kaveri! Se haluis olla ja mäkin haluun (ainaki vähän..). Mut kun se ei oikein oo mun tyyppii sillee et se on vhä LIIAN energinen mitä mä oon. Eikä sen periaattees pitäs haittaa koska kaveritkin on erilaisii, mut kun SE EI VAAN TOIMI!! Niinku ihan oikeesti!! AUTTAKAA MUA PLIIDE!!! ☹️

Minä 💔

Moi tyttö 010💋! Haluuks olla kavereita (netti).. :)

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Oletko ajatellut olla poikien kaa kavereit?

mä vaan🏳️‍🌈

Mulla on toi ihan sama pelaan futista ja osa vähän niinkuin kiusaa mua meidän joukkueessa eikä mua kuunnella tai no siltä musta tuntuu ja meidän luokalla tytöillä on tosi tarkat omat porukat sekä mä oon ainut joka jää ulkopuolelle ja jos olisin poikien kanssa niin kaikki shippais mua.on mulla kuitenkin vapaa ajalla kaksi kaveria mutta ne on mua vähän vanhempia niin aikataulut on ihan erit arkena.😔

”,

Moii Minä 💔, taisin vastata sulle jo jossaki kiusaamiseen liittyvässä keskustelussa, mutta ei se haittaa😅
Oikeesti tsemppii niiiiin paljon! Muista että oot ihana! Tosta sun kirjotuksesta näkee että oot tosi hyvä sanottaan sun tuntemuksii… Ootko ikinä miettiny, että lopettaisit jalkapallon? Tai että vaihtaisit eri paikkaan pelaa…
Mutta oikeesti tsemppiii niiiin paljon ja iiiso hali sinne!🤍🩷

💙💙💙💙💙💙💙💙💖💖💖💖💖💖💖💖💜💜💜💜💜💜💜💜💝💝💝💝💝💝💝💝💗💗💗💗💗💗💗💗💗💌💌💌💌💌💌💌💌❤❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕💕💕

Mä haluaisin vaan nettikaverin:)

Mustikka✨

Ymmärän

Introvert

Mua tällä hetkellä vaan ahdistaa mun ystävyyssuhteet ja kaveriporukka. Meidän kaveriporukassa on noin kymmenen henkilöä, mutta musta tuntuu etten saa itse ikinä suunvuoroa, eikä ketään kiinnosta mitä minulle oikeasti kuuluu. Yhteisessä Wappi-ryhmässä kaikki keskittyy elämästään valittamisen ja kaataa kaiken paskakuorman myös muiden päälle. En edes halua katsoa viestejä, jossa vain valitetaan ja uhkaillaan itsensä satuttamisella jne. Tiedän, ettei kukaan tekisi oikeasti itsellensä mitään, mutta silti. Välit kaikkiin ystäviin on viime aikoina viilentyneet valtavasti. Mulla ei ole kuitenkaan ketään ihmisiä tämän porukan ulkopuolella, joille voisin puhua ja joiden kanssa olla. En vain löydä tästä maailmasta itseni tyyppisiä ihmisiä.

Vastaa aiheeseen: En jaksa enää.. Ei kavereita 😣

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top