Siirry sisältöön
Hotdog_doggie🌭🐶

Mulla on liikaa ahdistusta, joka johtuu koulusta. Oon käyny jo 4 vuotta mielisairaiden kouluu, joka on nii helvetillinen paikka että en ees haluu kertoo. Oon myös ollu mielisairaalas. En jaksa kertoo enempää, mut mun elämäs on tapahtunu tosi paljo pahoja asioita, joita en jaksa ees luetella!
Mikään ei tunnu enää auttavan. Mähän oon vitun ärsyttävä läski, jota kukaan ei kestä.
Sen lisäks mä oon menettänyt myös ruokahalun ja sen lisäks myös seksuaalisuuden kokonaan. En tunne enää seksuaalisia tunteita ollenkaan. Ennen myös itsetyydytin, mut nykyään se vaa ahdistaa. Nii ku kaikki asiat.
Mua ahistaa, koska tuntuu, et kaikki vihaa mua.
Auttakaa mua! En kestä enää kauaa..😔

[osa viestistä poistettu]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Hotdog_doggie🌭🐶

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: En kestä enää…😔

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top