Siirry sisältöön
Hämmentynyt

Moi! Oon ihastunu ehk√§ yhteen mun luokkalaiseen tytt√∂√∂n… (oon siis itekkin tytt√∂) tii√§n ett√§ h√§n on pan-seksuaali ja ehk√§ kiinnostunut musta, mutta en uskalla kertoa viel√§ kellekk√§√§n. Mun vanhemmat on saanu tiet√§√§ eik√§ niit√§ asia haitannut. Mun paraskaveriki tiet√§√§ ja on ok asian kanssa. Haluisin sanoo sen esim mun tiktok seuraajille (niit√§ on 787) mutta en silti haluis et kaikki tiet√§is ja muutenki et mua ei alettais kiusaa siit√§. Oon sen tyt√∂n kaa tosihyvii kavereita mut must tuntuu et jos kertoisin sille nii meid√§n kaverisuhde saattais muuttuu oudoks ja noloks. Mit√§ mun pit√§is tehd√§ ja onko jollain muulla samankaltasia ongelmia?

HeheMoi

Jos ootte kavereita, en usko että tunteiden kertominen vaikuttais mitenkään kaveruuteen! Oon ihastunu mun kaveriin ja se oli sille okei kun sanoin. Kyllä se siitä, mee vaa rohkeesti sanoon! :D

Kettu

Nosiiss mul on sama ongelma paitsi ett√§ se on hetero ja ei olla mienk√§√§ hirvee l√§heisii eli aika toivoton tapaus…

moiksu

ei ehkä kannata sanoo tiktok-seuraajille, jos et haluu että kaikki tietää. somesta kaikki leviää.
ite oon kertonu joskus kaverille kun tykkäsin siitä ja sit en puhunu sille vähään aikaan mut hiljalleen tilanne palautu normaaliks.

Rakastan kukkia

Noni…m√§ annan vinkin ellen oo my√∂h√§ss√§ aiheesta.. mutta muista jos se tosiaan pit√§√§ sua yst√§v√§n√§ se ei ns. Hylk√§√§ sua sen takia ett√§ s√§ pid√§t siit√§, ja kaapista ulos tulo on mun el√§m√§n vaikeimpia asioita. Olen bi ja oon tytt√∂… Mua on muutenki joskus kiusattu erikoisesta luonteesta ja ulkon√§√∂st√§… Mutta jos sua kiusataan sun seksuaalisen suuntautumisen takia nii ne kiusaajat ei vaan tied√§ mik√§ se seksuaalisuus ehk√§ on ? Siis ne ei tiedosta sit√§ miksi ne siit√§ kiusaa… Se on sun oma asia mik√§ sun seksuaalisuus on… Ja kerro sun kaverille/ihastukselle siit√§.. mik√§ on pahinta mit√§ voisi k√§yd√§?? Jos h√§n hylk√§√§ sut se ei ole sun arvoinen ihminen.. jos se hyv√§ksyy ihastuksen se on mahtavaa..toivottavasti t√§st√§ oli apua. Edes jollekkin

Tyttö

Ehkä vähän vanha keskustelu mut siis mun kaveri oli ihastunu muhun. Mulla ei ollu mitään ongelmaa siinä. Kerro ihan vapaasti. Kuka tietää jos sun kaveri tykkää takas.

14v poika

Mulla on Täsmälleen sama ongelma mun parhaan kaverin suhteen, (paitsi että ollaan poikia enkä tiedä sen seksuaalisesta suuntautumisesta mitään enkä uskalla kysyä sitä.) oon ihastunut siihen poikaan tosi vahvasti. mitä teen?! PLS HELP!

Maymaxon

Saman ongelman kanssa t√§√§ll√§ūüôčūüŹĹ‚Äć‚ôÄÔłŹ Kyseess√§ on siis mun luokkalainen tytt√∂ jonka kanssa oon kaveri. Ei olla mitenk√§√§n parhaita kavereita, mut kuulutaan samaan porukkaan koulussa ja juttelaan p√§ivitt√§in koulussa ja sn√§piss√§. Omaa seksuaalisuutta oon miettinyt jo pitk√§√§n ja el√§m√§√§n on p√§√§asiassa kuulunut vaan tytt√∂ihastuksia. Vaikkakin seurustelin pojan kanssa l√§hes vuoden, laitoin suhteen poikki, sill√§ haluttiin eriasioita. Noh, ihastuminen kyseiseen tyyppiin alko, kun h√§n kerto olevansa ihastunut er√§√§seen toiseen tytt√∂√∂n… Eli h√§n tuli ulos kaapista mulle. Itse tosiaan oon viel√§ tiukasti kaapissa, ehk√§ isovarpaan mitan ulkona, kun sain kerrottua mun parhaalle kaverille asiasta. Onneks t√§√§ henkil√∂ on aivan ihana ihminen ja on aina mun tukena!

Nyt t√§ss√§ ois 9lk aikaa kertoa tai j√§tt√§√§ kertomatta t√§lle mun ihastukselle… Aikaa on tosiaan en√§√§ t√§√§ vuosiluokka, sill√§ l√§het√§√§n ihan eripuolille kouluihin ja luulen et yhteyden pito himmenee v√§hitellen.

Mut tsemppii kaikille muille samassa tilanteessa oleville! Kyl te selviitte‚̧ԳŹ

~May Maxon

Vastaa aiheeseen: Haluisin tulla kaapista ulosūüėÖ

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top