Siirry sisältöön
[osa nimimerkist√§ poistettu] ūü¶Ć

moikka! ajattelin tehd√§ t√§nne t√§mm√∂sen keskustelun miss√§ voi tutustua ja jutella! muistakaa kuitenki et √§lk√§√§ kertoko mit√§√§n henkil√∂kohtaisia tietoja! muuten saatte kertoo ittest√§nne ihan vapaasti ja hankkia uusia kavereita! ūüíē t√§ss√§ sit v√§h√§n musta!
‚ėÉÔłŹ m√§ oon siis tytt√∂, tykk√§√§n tosi paljon el√§imist√§ ja mun lemppari el√§imi√§ varmaan on pesukarhut, ankat ja p√∂ll√∂t! mulla on muitakin mut noista tykk√§√§n tosi paljon :) mulla on blondit suorat hiukset ja tykk√§√§n k√§ytt√§√§ leveit√§ farkkuja ja collegepaitoja :D rakastan my√∂s erilaisia koruja ja tykk√§√§n ilmaista itteeni. oon therapist friend ja luokan pelle ūüėā mulla on laaja yst√§v√§piiri. okei mut nyt pit√§√§ menn√§ heihei

Moi :D

Moi, mä oon poika, joka on kanssa vähän ehkä luokapelle ja tykkään eläimistä. Oon melko urheilullinen ja tykkään olla myös välillä tietokoneella. Lautapelit ja luonto on myös aika 5/5. Juu siinä se varmaan oliko, voisin kyllä kertoa ehkä pitemminkin, jos tulis keskustelu aikaan. :D

Joku vaan

Moi olen 12 vuotias tyttö ja ja olen itse todella fiksu. Minä harrastan metsästystä ja mua kiusataan sen takia mutta annan kiusaamisen mennä ohi koska olen vain oma itseni. Joten tykkään vihreästä ja rakastan luontoa ja lautapelejä.

fel<33 [Osa nimimerkistä poistettu.]

hei @joku vaa! ollaa samanmoisii mäki harrastan metsästystä:)

Joku vaan

En olisi arvannut ett√§ joku t√§√§l√§ k√§yv√§ harrastaa mets√§styst√§ ‚ėļÔłŹ

Kivi!

Moi vaan.

Vähän vanhempaa sakkia (15-v) kait, mutta kirjottelenpa silti.
Eli [Osa tekstist√§ poistettu ‚Äď emme julkaise henkil√∂tietoja.] kotoisin, tykk√§√§n lenkkeill√§, pelata s√§hly√§, lukea, sitoa kirjoja, piirt√§√§, samoilla metiss√§, luonnosta, lautapeleist√§, kirjoittamisesta ja no joo, siin√§p√§ ne.

L [Osa nimimerkistä poistettu.]

Moi! Olen 13-vuotias tytt√∂. T√§yt√§n 14 kev√§√§ll√§. Olen hiljainen ja ujo. Koulussa minulla ei ole kauheasti kavereita ja hyv√§ yst√§v√§nikin vaihtoi koulua. :( Minua on kiusattu eskarista asti erilaisuuteni takia mutta nyt 7.lk tuntuu pahemmalta kuin aiempina vuosina koulussa. Entinen hyv√§ yst√§v√§ni viihtyy luokan tytt√∂jen kanssa eik√§ tyt√∂t suhtaudu minuun erityisen ilahtuneesti. :( V√§lill√§ tekisi mieli vaihtaa koulua. Tykk√§√§n lukea kirjoja ja harrastan ratsastusta. <3 T: [Osa tekstist√§ poistettu ‚Äď emme julkaise henkil√∂tietoja.]

Partiolainen

Moi! Oon aika uus t√§√§ll√§, oon siis Partiolainen ja siis m√§ rakastan luontoa yli kaiken (no ei nyt ihan) ūüĆ≤! Oon tosi empaattinen ja n√§√§ ei kyll√§ nyt liity toisiinsa, mutta tykk√§√§n uida ihan super paljon. Lempi el√§imet on kissa ja kilpikonna ja t√§st√§ nyt voi p√§√§tell√§, ett√§ mulla on kissa. Oon 12-vuotias ja mun kaverit ei tied√§, ett√§ k√§yn t√§√§ll√§. El√§m√§ss√§ menee ihan hyvin. V√§h√§n √§rsytt√§√§, ett√§ koko luokka pit√§√§ mua n√∂rttin√§, koska mun toikkarin keskiarvo on 9.7 ja kokeiden keskiarvo on 9+.
Joo, moikka! t: Partiolainen

‚̧ԳŹ

Moi mul on tylsää ja paljon kaverisuhteita rikki mutta minulla on yksinäistä

Joku vaan

Moi taas!
Partiolainen. Ei ketään saa sanoa nörtiksi! Ne on vaan kateellisia koska olet niin hyvä.
Sun tokari on todella hyvä!!
Nimimerkki ‚̧ԳŹ. Voisit kokeilla olla mun kanssa nettikaveri. Niin ei olisi niin yksin√§ist√§ olen todella monesti yksin√§inen ja muutenkin on tyls√§√§ AINA!!
Toivottavasti haluat olla nettikaveri!! Olen siis tyttö. Mutta ei haittaa jos olet poika olen myös 12 vuotias. Saat olla nuorempi tai vanhempi!! Kunhan olet oma itsesi!!
Hyv√§√§ kes√§n odotusta kaikille ūüƮԳŹūüĆļūüíźūüíöūüĆī!!

LunaLove

Hei! Oon 11v tyttö ja harrastan suunnistusta. Rakastan kissoja ja mun unelma on saada kissa <3 Tykkään pelata Robloxii ja mun lempipelit siellä on varmaan Rainbow Friends, Doors ja kaikki ei-niin-pelottavat kauhupelit + random obbypelit. Oon lukutoukka ja mun suosikkikirjasarjat on varmaan Soturikissat ja Tulisiivet + kaikki kivat päiväkirjasarjat. Olis kiva saada lisää kavereita. Mulla on tällä hetkellä kaks hyvää ystävää ja jotain sekalaisia kavereita. Moikka!

[osa viestistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: haluutko tutustuu? tuu t√§nne! ūüíó

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top