Siirry sisältöön

Helsinki Pridee!!!🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🌈❤️🧡💛💚💙💜

Suonjar❤️💚💛💙

Kohta on Pride month ja sitte on Pride week ja sitte on Pride-kulkue… Kuka on tulossa??? Ite ehk pääsen kulkueeseen, jos vanhemmat antaa luvan. Nuorten Pride Houselle oon varmasti menossa. Woo! Ehkä pitäis nukkuu, mutta oon niin innoissani kaikesta: lomasta, Lapin reissusta, Pridesta… Nähään Nuorten Pride Housel!

13v tyttö

No mun kaveri on lesbo joten kannustan sitä siinä mut en minäkään vuonna menny joten sori. Mut pidä hauskaa ja nauti.

rainbow

Moikka!
En tiiä vielä mitä teen, ite siis 101% haluisin mennä pride kulkueeseen yms mutta en tiiä kenen kaa :D kosk mul ois yks mun frendi joka vois mut sil o iha hemmetin iso toinen kaveriporukka enkä sinne uskalla tunkee itteeni lmao jotennnnnn en tiiä JA mul ois kans toinen mut se ei asu helsingis joten en tiiä mitä teen :D
Mut pitäkää kivaa!!🏳️‍🌈

09 tyttö❤️‍🩹

Hei :)

Ite en tule, koska mun uskonto ei hyväksy ** ihmisiä. :) En itsekään arvosta ja pidä heistä, mutta näen heidät ihmisinä. Eikä minua kiinnosta jutella/riidellä heidän kanssaan tästä asiasta.

Tää on mun ja monen muun mielipide eli jos tätä ei hyväksytä, niin on kyllä aika vaikea sanoa täällä Suomessa että ”Kaikkien mielipiteet otetaan huomioon”

Mukavaa jatkoa!

Spageli

mua ärsyttää ku [osa viestistä poistettu], enkä pääse😭😭😭

I am very dumb 😌

En oo, mutta kannatan juttua. Toivottavasti sulla on kivaa <3

Bab Honey Girl Androgyyni 😍😈 💜💜💜💜💜💜💜

Hellou!

Kuulin että se alkaa jo tällä viikolla. [osa tekstistä poistettu] mut en siihe tapahtumaan.

Harmi etten pääse kun en asu siel ja vanhemmat on tosi tarkkoja ja oon niille vieläki kaapis ni en tota noi varmaan tuu.

Ciaó!

Suonjar❤️💚💛💙

09 tyttö❤️‍🩹, en haasta riitaa, mutta olin tarkoittanut tämän keskustelun vähän niinku tän vuoden Priden juhlistamis- ja fiilistelypaikaksi enkä mielipiteiden jakamiseen. Olet saanut kertoa mielipiteesi (ja monella palstalla tätä ennen), ja nyt olisin kovin kiitollinen, jos antaisit toisten iloita Pride monthista.

Mukavampiin eikä yhtä vakaviin aiheisiin. Kun tää viesti ilmestyy, on varmaan jo Pride-kuukausi, joten hyvää Prideä vaan kaikille ihanuuksille<3 Sápmi Pridessä kuulemma aina huudetaan, että ”We are still here, we are still queer!” En tiiä, mitä näin yleisesti pitäis sanoo. Oottakaas mä googlaan… Äh, ei täält löy’y mitää hyvää. Kai pitää sit keksii… We have pride to celebrate Pride! Sehän kuulostaa iha hyvältä… mutta kuinka paljon siihen tarvii ylpeyttä? En tiiä. Jos joku tietää tai keksii hyvän sloganin, kertokaa mulle, koska kuten huomaatte, mulla on niistä pula. Ehkä mä vaan lopetan tän päättömän höpöttämisen. Hyvää Prideä!!! (ja nyt överisti emojeita) 🏳️‍🌈❤️🧡💛💚💙💜🏳️‍⚧️🩵🩷🤍🩷🩵🌈

PS. En oo ollenkaa varma, julkaistaanko seuraava tekstipätkä. [osa tekstistä poistettu]

Suonjar❤️💚💛💙

Ei pitäis kirjoittaa näitä viestejä, kun on huono päivä.

Suonjar❤️💚💛💙

Niin tuota… Tän vuoden teema: Riemu ja kapina. Se on hyvä teema. Jos jommankumman tai molemmat menettää, meiän yhteisö häviää. Pitää osata riemuita olemassaolosta, mutta myös kapinoida sen puolesta. Teillä mitää ajatuksii?

Spageli

itkettää ku haluisin sinne Helsinki prideen😭😭😭😭😭 mutta hei, kesäkuu = pride month, woop woop😍😍🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🏳️‍🌈🏳️‍🌈❤️🧡💛💙💜
oikeesti tekisin mitä vaan että pääsisin sinne, mutta minkäs teet kun et pääse 🥲🥲🥲 [osa viestistä poistettu]
mut en tiiä, milloin täällä missä mä asun, juhlitaan prideä, kun viime vuonna sitä ei vissiin pidetty kesällä, en muista, eh eh hyvä muisti🥲👌🏻

gurlu

En oo tulossa mut hyvää Pride monthia kaikille!🌈

09 tyttö❤️‍🩹

Aivan samalla tavalla kun teillä on oikeus ilmaista mielipiteenne, minullakin on. :/

ylpeästi hetero

[osa viestistä poistettu] en tulis. vaikka oisin homo jne. niin en tulis koska en haluu assosioitua Pride-liikkeeseen joka minusta on heterofoobinen toitottamalla liikaa pelkästään homoista jne. hyväksyn kaikkien ihvisarvon vaikka olis hetero tai homo.

Jee 🏳️‍🌈

Ylpeästi hetero: ootko kentiet unohtanu että Pride on nimenomaan LGBTQ+ ihmisille? Ei siellä juhlisteta heteroja koska heterot ei oo vähemmistö. Ja heterofobia ei oo oikea asia, koska kukaan ei vihaa toista ihmistä siksi että on hetero. Koska suurin osa maailmasta on.

Vastaa aiheeseen: Helsinki Pridee!!!🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🌈❤️🧡💛💚💙💜

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top