Siirry sisältöön
Spageli‚ú®

elikkä, otsikko ei kerro oikeastaan mitään, mutta siis, mulla on kuulemma epäilty joskus aspergeriä, mutta mulle ei olla tehty minkäänlaista diagnoosia tai testiä, ja oon ollut ihan pieni kun mulla ollaan epäilty sitä, ja ihan syystäkin. pelkäsin ja pelkään edelleenkin ääniä, pienenä koko päivä saatto mennä pilalle kovista epämiellyttävistä äänistä, ja saatoin alkaa huutamaan ja itkemään ihan hirveesti, muistan vielki ne ajat. en edelleenkään siis tykkää kovista äänistä ja ahdistun niistä vieläkin.

toinen on se, että oon ollut monesti ujo ja aika huono sosiaalisissa tilanteissa.. mulla on aina ollut mielenkiinnon kohteita jotka ei oo lähteny minnekkään, oon aina tykännyt kirjoittaa ja soittaa soittimia. on viel kaikkee muitaki autistisia(kirjotinko oikein?) piirteitä, mutten jaksa listata niitä, voikohan mulla olla autismi tai asperger ( mitä eroo niillä muuten on? )

ūüėľ‚ú®‚̧ԳŹ

Sul voi hyvin olla Asperger, mut se ei tee susta yhtään muita huonompaa. Itelläkin se, ja mun mielestä sitä ei pitäis aatella diagnoosina, vaan erityisominaisuutena. Asperger-ihmisil on usein esim. kouluun liittyvii erityisominaisuuksii:)

Vastaa aiheeseen: hmmūü§Ē…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top