Siirry sisältöön
🌈Bag

Heippa!❤
Jos luet tätä olet luultavasti homofoobikko tai joku joka vaan kiinnostu tästä chatistä!
Jos tosiaan olet homofoobikko nii kysynpähän suoraan: MIKSI?!👀
Kertokaa nyt, että mistä on kyse ettei kaikenlainen rakkaus ole ok? Pelkäättekö että ihmiset kuolee sukupuuttoon koska jotkut rakastavat eri tavalla?☺ Hahhah😄
Ei ku oikeest TELL ME miks se ei ois ok?!!🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
Ja muistakaa arvon homofoobiset noudattaa keskustelun sääntöjä ja kunnioittaa kanssa keskustelijoita sekä pridejä💋
MUT OIKEEST KERTOKAA MULLE ETTÄ MITÄ VATTUA?!🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️

16v poika

No tässähän sinun omassa viestissä on yksi vastaus. Annas kun minä selitän.

Ensinäkin, kaikki LGBT ihmiset painostavat tätä asiaa ihmisille aivan liikaa, joka paikassa vouhotetaan siitä, ihan kuin se olisi trendikästä olla homo tai bi tai joku niistä. Ja tää on se mikä minua ainaki ärsyttää

Toinen juttu on se, että se on käytännössä kirjaimellisesti luonnonvastaista. Ei pitäisi olla mahdollista, mutta niin kehittynyt kuin ihmismieli onkin, ilmeisesti on.

Kolmantena se, että monet LGBT kannattavat ihmiset eivät oikeasti noudata omia arvojaan, tai heillä ei ole selkeitä arvoja, ainoastaan oma tavoite, kaikkien oikeuksien sijaan. He toitottavat siitä kuinka kaikkien mielipiteet ovat tärkeitä, mutta kun toisen mielipide ei sovi heidän kanssaan, asiasta nostetaan hirveä riitä.
Esimerkkinä: 1. Sinun viestisi vaikuttaa olevan hyökkäävä. Sarkastinen sävy, tillukirjaimet ja lopussa ”MITÄ VATTTUA?!”. Sekä pride lippujen liiallinen käyttö jonka VOI tulkita sanoina ”MINÄ, olen oikeassa. Tämä on se ainoa oikea tapa.”
2. Minua on usein haukuttu sen vuoksi, että ole homofoobikko. Eikö se ole toisen vihaamista hänen mielipiteensä perusteella, eli pride väen arvoja vastaan.

Neljäntenä on se, että jos pride väki haluaa, että heidät hyväksytään, heidän pitäisi myös oppia hyväksymään muut, jopa sellaiset, jotka eivät hyväksy heitä. Tässä nimittäin toistuu sama juttu minkä mainitsin aikaisemmin. Omia arvoja vastaan. Halutaan, että kaikenlaiset ihmiset hyväksytään, mutta silti ei itse hyväksytä kaikkia.

Viidentenä, olen kohdannut monia joiden kanssa olen alkanut keskustella tästä asiasta asiallisesti, mutta he ovat pitäneet/jatkaneet asian henkilökohtaisena ja ovat ilkeitä minua kohtaan.

”Hyväksyn” toisen olevan joku muu tai vähemmistö seksuaalisuuksista jos tunnen hänet hyvin ystävyyssuhteen pohjalta ja asia valkenee vasta jälkeenpäin, ja hän on järkevä asiallinen kaveri.

Toivottavasti tämä valoisti sinulle ja kaikille muillekin lukijoille asiaa kysymyksesi mukaan.
En käytä tätä nettisivua kovin usein, joten jos vastauksia tähän viestiin tuleen, en niitä välttämättä näe.

Cla💙👜

Mitä jos uskonto kieltää sen?!

🌈Bag

16v poika arvostan
viestiäs paljon❤💋
Kiitos kun selvensit!:)
Siis joo ymmärrän et olin ehkä vähän liian painottava viestissäni, sry☺❤
Mut mua vaan ihmetytti et esim. Miks vähemmistöi ei hyväksytä.
Joo ymmärrän et minkä tahansa asian painottaminen ja kaikki pick me jutut ärsyttää jengii mut se et se on johtanu väkivaltaisiin toimenpiteisiin niin😬
Itteeki ärsyttäis jos jengi menis pridelipun kaa kaikkien heteroitten ovien etee kailottaa😄❤
Ja toi et laitoin pride lippui nii se on vaa sillee et tykkään käyttää kaikkii rakkauteen viittaavia emojeit (💋❤🥰😘🤗☺😍🏳️‍🌈) ihan mistä tahansa kirjotan!:’D
Ja sanoit et viestistäni sai käsityksen et ”Tää on ainut oikee tapa” ANTEEKS😭❤
Siis daa mä hyväksyn heterot ja homofoobikot (en hyväksy vain väkivaltaisia tai loukkaavia henkilöitä)!:D
Oon ns.”Puol hetero” jos niin voin sanoo xD
Ja mun viestin sanoma oli just et ”❤love is love❤” et kaikki rakkaus on ok💋 Et samal lail ku vaalee ihon sävysten pitää hyväksyy muutkin ihon sävyt ja toistepäin! Sama pätee prideihin:
Heteroitten pitää hyväksyy pridet ja pridejen heterot❤🏳️‍🌈
Ja sanoit et se on ”luonnon vastasta” ja ihmettelet ihmis mielen kehitystä. EIKS OOKKI MAHTAVAA MITEN KEHITTYNYT IHMISMIELI ON❤❤❤😍😍😍
Ja et ihmiset uskaltaa olla luonnon vastasii nii YEAH ihanan rohkeet❤❤💋💋
Ja JOO siis miks jengii haukutaan homofoobikoiks sil just
meidän pridejen pitäis hyväksyy kaikki☺❤
Ja joo et niinkään must oo mikää homofoobikko vaa sua risoo ettei homofoobikoit hyväksytä! Sil joo se on meijän arvojen vastast!❤
Mä siis hyväksyn asiallisten homofoobikoitten perustellut faktat ja itse ne asialliset homofoobikot❤🏳️‍🌈
Mut viestis tarkotin lähinnä niit homofoobikoit jotka on sillee et ”v1tun homo” yms. Et nii ku ne foobikot jotka loukkaa ja vahingoittaa (henkisesti ja fyysisesti) homoja vaan sen takii et ne rakastaa ketä rakastaa tuntematta näit pridei sen paremmin🏳️‍🌈
Kiitos viestistäs mä tosiaan arvostan sitä ja sua🥰🤗Vaikutat mukavalta ja asialliselta nuorelta!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Kaikkee hyvää!

moms spaghetti 🇺🇦

minä olen lesbo ja mä hyväksyn kaikki sellasina ku ne on, en ymmärrä miksi lgbtq ihmisii ei hyväksytä, se ei ole väärin tykätä vaikka tytöistä tai pojista tai ei kummastakaan. mä hyväksyn myös heterot, ei niissäkään mitää pahaa ole.

en itse oikein homofoobikoita pidä. miksi homofoobikot ei hyväksy ihmisii? homofoobisuus pitäis olla kokonaan poissa!
se että ei hyväksytä muita sellasina ku ne on, ja vaikka huudellaan erilaisille ihmisille, se oikeesti satuttaa, joka ikisen homofoobikon pitäisi ymmärtää, että maailma on täynnä erilaisuutta, kukaan ei ole samanlainen ja se pitää hyväksyy!!!!
vaikka moitinki tässä tekstissä homofoobikoja, nii ei tarkoita että pitäisin heitä aliarvoisina, mä en vaa älyä miksei voi ihmisii hyväksyy sellasina ku ne on. maailma kehittyy ja meidänki täytyy kehittyä, me ei voida vaikka 30 vuoden päästä pitää erilaisuutta hirveytenä!

antakaa ihmisten olla sellasia ku ne on, antakaa niiden nauttia siitä ja pidetään meidän yhteiskunta tasa-arvoisena❤️🏳️‍🌈✨🐢!

Janus

16v poika: TÄYSIN samaa mieltä.

Terve

Jos olen uskonnollinen ja en hyväksy kaikkee jota homoseksuaalit haluavat esim: tasa-arvoista avioliittoa. Olenko paha ihminen?

Ihmiskunnan pitäisi olla sitä, mitä haluaa, MUTTA JOKU RAJA AINA.

Cla💙👜

No kun se uskonto kieltää sen!

Rein

Itse kuulun sukupuoli-identiteetiltäni ja seksuaaliselta suuntautumiseltani sateenkaarevien piiriin, ja usein kyllä mietinkin sitä miksi ihmiset on homofoobisia. Oon kyllä huomannut, että sateenkaareviin liittyy yleisiä stereotypioita. Äänekkäät, seksuaalisuuttaan tyrkyttävät ja yli-energiset ihmiset on huomattavan yleisiä sateenkaarevien joukossa, ja itse en tälläisistä ihmisistä pidä. Kasvatuksella on myös osansa tälläiseen. Itse en lähtis homofoobikoita suoraan kritisoimaan, vaan yrittää ymmärtää miksi he ovat homofoobikoita.

🌈rainbow🌈

Hei Baggis!!
Oon lesbo ja non-binary. :D
En ite nauti homofoobikoista, koska ne tekee mulle niin p4skan fiiliksen. (hyväksyn heterot kuhan he ei kiusais yms homoja tai muitakaan ihmisiä)
Siis 16v pojalle vastaan:

”Toinen juttu on se, että se on käytännössä kirjaimellisesti luonnonvastaista. Ei pitäisi olla mahdollista, mutta niin kehittynyt kuin ihmismieli onkin, ilmeisesti on.”

Muutkin eläimet/nisäkkäät voivat olla homoja/biseksuaaleja (näin on tutkittu).

:Homoseksuaalista käyttäytymistä on havaittu noin 1 500 lajilla, joista 500:lla se on hyvin dokumentoitua. Homoseksuaalisuutta esiintyy eläinkunnassa etenkin sosiaalisten eläinten, kuten vesilintujen ja -nisäkkäiden, apinoiden ja ihmisapinoiden keskuudessa.”
Lähde: wikipedia

Ja esim. melkeen kaikki delfiinit on biseksuaaleja.
Joten tässä ois vähän siihen ”luonnon vastaiseen” vastausta. :D

Mutta juu… moikka! <3

moms spaghetti 🇺🇦

no joo, uskonto voi kieltää seksuaali vähemmistöt, MUTTA meitä ei tarvi sen takia moittia ja pitää ala-arvoisina :)

Girllll🤪

Mun bff on lesbo ja arvostan sitä. Ite oon hetero mut mulle ainaki on ihan sama et onko joku tytön vai pojan kanssa. Mun 2 parasta (tyttöjä) kaveria on ollu yhdessä. Hyväksyin sen mutta hämmästyin kun toinen aloitti suhteen ja sitä ennen oli hetero:) Btw hyvää pride kk!!🏳️‍🌈🏳️‍🌈

PullaPallo

Okei ennen kuin luette tämän tekstin haluan sanoa pari asiaa: minä hyväksyn kaikki ihmiset olivat he homoja tai trans(olen itsekin bi). Siis transihmiset on iha okei eikä mul oo mikää niit vastaan! Mutta tää ei oo enää hyvä juttu. Jossain Amerikassa esim just päiväkodissa kerrotaan lapsille näist trans jutuist ja sit joku pikkutyttö joka tykkää leikkii autoil on sillee et: no mä tykkään leikkii autoil nii mä oon varmaa trans! Sit kaikki päiväkodin hoitajat ja vanhemmat kehuu sitä lasta et se on nii rohkee jne. Sit ne lapset päättää olla trans koska niit kehutaan nii paljon ja siel amerikas annetaan teinien mennä lääkäriin ja voi pyytää lääkäreit antaa niille testosteronia ja muuta ja ne voi siis tehä ton iha ilman vanhempien lupaa ja sit joskus aikuisena ne on sillee et: voi vattu oonhan mä nainen mä olin vaa teini. Ei siis kaikille käy noi mut joillekin. Ja sit joku entinen miestenniksen pelaaja joka on nyt trans nii menis naisii vastaa pelaa nii se voittais fyysisen ylivoiman takia. Mikä on enää nainen? Mikä on enää mies? Ite jos haluisin olla poika nii mä vaa pukeutuisin sillein en vaihtais koko sukupuolen nimeä. Haluun vielä kerran sanoo et mul ei oo mikää heitä vastaan! Oon vaan hämmentynyt

🌈Bag

Hey
Ai jos ukonto kieltää? Jos uskonto kieltää sua hyväksymästä ihmisiä sellaisina kun ne on nii voin sanoo et aik paskakka uskonto…ei millään pahal! En tiiä mist uskonnost puhut mut ihan ite saat päättää miten muita ihmisiä kohtelet!<3 Ja siis toi ”Terve” niin et ole paha ihminen. Se on vain mielipiteesi. Kunhan kohtelet homoja ja kaikkia muitakin ihmisiä tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti olet hyvä ihminen<3
Hyvää pride kk:ta kaikille😘

🌈Bag

Hey PullaPallo
No joo toi menee yli! En omlut tiennykkää että Amerikas on tollast?:0 Mun mielest noin pientein ei kuuluis välittää omast sukupuolestaan❤ Jos sen tiedostaa niin hyvä👍 Mut se et tykkää autoist ei tee kenestäkää naista tai miestä! Ei ole olemassa miesten ja naisten juttuja!!! Surullista että lapsi
ajattelee noin:(
Ja sukupuolen vaihdosta pitää miettiä tarkoin ja harkiten:3 Jos yks päivä tuntuu tyttömäiseltä ei se tarkoita että pitää vaihtaa sukupuolta. Amerikas ei ny mee tää homma ihan nappiin ;D
Se on tyhmää vaihtaa noin äkisti sukupuolta sillä sitä saattaa katua vanhempana.
Kiitos paljon viestistäni ja arvostan hyväksyntääsi! Tajuun miks toi homma ihmetyttää ja hämmentää! Niin muakin:) Mutta eikäs Amerikas mee vähän kaikki jutut yli?

Vastaa aiheeseen: HOMOFOOBIKOT HUOMIO!🏳️‍🌈

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top