Siirry sisältöön
Violetti joutsen💜🦢(Bi)

Moi! Halusin vaan tulla sanomaan muutaman asian. Miks vaan joillekkin tietyille tehään tällasia että ”(*jonkun nimimerkki) on mahtava tyyppi” tai yms.
Ku en tajuu eiks kaikki täällä oo saman arvosia ni jotkut saattaa tulla kateelisiks että niist ei oo sellasta kehu palstaa, vaikka oliski ihan aktiivinen käyttäjä. Joten tää on jokaiselle teistä! Just sulle!:
Sä oot niin mahtava ja ilman sua täällä ei olis näin mukava ilmapiiri!😍💜❤❤❤❤💖💖💖💖( Ja mä toivon että otatte tän henkilökohtaisesti!)
Mä en tarvii ite mitään kehuja tästä viestistä vaan haluun muistuttaa että kaikilla on samat arvot. Joo ja vaikka mä oon uus täällä ni oon huomenna ton jutun. Ja välillä kun luen noit kehu palstoja niin vaikuttaa siltä että kaikki luulee näitten kehuttujen tyyppien pyörittävän koko nuortennettiä, vaikka mä tiedän ettei se oo totta.
Joten jos kehutte jotain ni älkää mieluiten alottako uutta keskustelua ellei oo silleen että sitä ei oo vielä kehuttu. Tai itse asiassa voittekin vaikka tänne kehua jotakuta jota ei ole vielä kehuttu. Hei hei! 💜:llä Violetti joutsen 💜🦢(Bi)

SpageLi 🏳️‍🌈

mä veikkaan et niitä ”kehukeskusteluja” tehään vaikka siks et se kenestä se tehään on sille tekijälle vaikka tärkee tai jotai.
ja että siellä voi sitten jutella vaikka sen kenelle se keskustelu on tarkotettu nii jutella :)
ja on totta että kaikki on samanarvosii mut jollekki vaikka just se tyyppi on vaikka hyvä kaveri :)

joo tiiän vähä sekava teksti🦖

Just Me✨

Siis idea on mahtava!🙏🏻
Oon samaa mieltä että me kaikki pyöritetään tätä nuortennettiä🔥 me kaikki ollaan saman arvoisia❤️ Ei oo huonompia tai parempia⭐️
Mun mielestä sä oot ihana ihminen violetti joutsen💜🦢

Byeeee🙏🏻❤️✨

J [nimimerkkiä muutettu]

Aika samoille tyypeille tehään näitä.

Epäluova henkilö

Hei!
Mä oon miettiny tuota samaa, miks joillekin tehdään sellaisia keskusteluja joissa kehuttaan tätä yhtä tiettyä henkilöä koska [ainakin] omasta mielestäni kaikki jotka käyttää tätä nuortennettiä ovat yhtä arvokkaina ihmisinä.
En sano tätä kuitenkaan alistaakseni ihmisiä jotka saavat näitä kehuja, hekin ovat kuitenkin osa tätä nuortenentin yhteisöä!
No niin mutta kiitos myös sinulle Violetti joutsen💜🦢(Bi) noista kehuista ja muista että olet ihana! <3

Girllll🤪

Anteeksi, kun olen tehnyt tämmöisen keskustelun, mutta haluisin jutella vaa sen kaa🙁😞

Suonjar

Ollaanhan me kaikki täällä samanarvosia, mutta komppaan SpageLia🏳️‍🌈. Eikä se muita alenna, vaikka joillekin niitä tehdään. Sehän vaan on upea ja varmasti ihanalta tuntuva kunnianosoitus. Mä ajattelen niitä kattoessani, että onpas mukavasti tehty joltakulta, kun näyttää, miten paljon välittää jostakusta toisesta täällä Nuortennetissä.

Bag

Moi!
Siis joo ekaha tollane palsta maailmas oli mun tekemä (rainbowille).
Ja en tehny sitä sen takii etteikö kaikki olis tasa-arvosia.
Tein sen takii että voisin jutella rainbowille kahden kesken sillä palstalla.
Ja palstan nimeks laitoin et rainbowille ja aattelin et voisin lisätä pari kehua nimeen:)
Anteeksi jos jollekkin on tullu väärä kuva siitä miksi loin tuon palstan.
No kumminkin moni on kopioinu tuon minun idean ja hyödyntänyt sitä. En ole täysin varma mihin tarkoitukseen he ovat palstansa luoneet mutta oletan että syy on sama;
Herättää tietyn ihmisen huomio ja tutustua häneen tuolla palstalla kahden keskisesti.

Mutta muistakaa vaikka joku tahtoisi jutella jonkun tietyn nuoren kanssa se ei tarkoita ettetkö sinäkin olisi ihana! Sinä olet<3
Ja olen muuten tyytyväinen etten palstaa tehdessäni ajatellut tuolla lailla sillä muuten en olisi tutustunut rainyyn…
En varmaan siis olisi myöskään [osa viestistä poistettu] alkanut seurustella tuon ihanan ihmisen kanssa<3
Olen iloinen tekemiini päätöksiini mutta olen pahoillani jos olet ymmärtänyt päätökseni väärin<3

Luna Swan 💜🦢

Kiitos kehuista joita kielsin laittamasta…😅
Eli ok… Girllll🤪 ei tarvii pyytää anteeksi. Eli se oli vaan sitä varten että haluutte jutella sen kaa, vai?
Mut joo tänne voitte tulla kehumaan toisianne ja jos se tyyppi jota kehut ni ei oo täällä palstalla niin mee kehumaan sitä sinne jossa se on. Ja jos haluutte jutella ni pliis laittakaa vaikka: (*joku nimimerkki) tuu jutteleen tänne!.
Niin kai se noin pienestäkin huomaa. Ei tarvii jätti kirjaimia, miljoonia sydämmiä ja kymmentä kehua tunkee siihen. Eikä tarvii pyytää anteeks. Ellette tee jokaiselle tyypille omaa palstaa. Ja tiedoks vaan:
Entinen 15v tyttö 😍😈💖💜💙Bi ja nykyinen Bab Honey Girl 😍😈💖💜💙 tarttee kehupalstan myös koska se on ollu tosi ahkerasti useassa keskustelussa mutta ei oo vieläkään saanu kehupalstaa. Ku sitä on aina hyvin vähän kehuttu! Moikka!
Ps. Ootte kaikki tosi ihania ja rakkaita!

Vastaa aiheeseen: KAIKILLE MLL NUORTENNETIN KÄYTTÄJILLE!!!!!❤

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top