Siirry sisältöön
❤🐺 Susi 🐺❤

Mä oon iha hulluna Kuumaa bändistä. Se soittaa poppia. Se on osallistunut 2023 UMK: hon joka on Uuden Musiikin Kilpailut ja sen kappale on Ylivoimainen! Se on nii mukavaa kuunneltavaa. 😌
Onks tääl muitakin Kuumaa faneja? Jos on kertokaa lempi kappale, lempi tyyppi…. m
Mun lemppari tyyppi on ehk se laulaja eli Johannes.
Lempi kappale on öö….. Niit on niin paljon ni en osaa päättää, mut hyvii on ainaski Tulipalo, Ylivoimainen, oo vielä sekunnin mun, Huuda lujempaa, Tarkotin sua. Noi on tosi hyvin.
Toivottavasti tääl on muitakin Kuumaa faneja! ❤
Terkuin: Canis lupus 🐺❤
Toi on siis suden tieteellinen nimi toi Canis Lupus.

🏳️‍🌈🏳️‍🌈

en oo fani mut tykkään kyl niitten musiikista ja oon kattonu jotain niitten videoita ja haastatteluja niin vaikuttaa kyl ihanilta tyypeiltä! mut mun lempibiisi niiltä on varmaa ylivoimainen tai oo vielä sekunnin mun ja lempi tyyppi varmaa aarni :D kaikki niistä on kyllä ihania :)

Fel<33

JIPPII TEKI OOTTE KUUMAA FANEI:) lempibiisi on tarkotin sua:)
Lempityyppi on johannes tai aarni:) toivottavasti palaillaa<33
Ps. Onks teillä pinterestii voitais tehä yhteinen group ja tehä kuumaa albumi tai jotain:)

🌸

Joo, näin sen niiden ja muidenki esityksen ja aloin vähän kuuntelee kaikkii. On kyl hyvä bändi.👍 Mun lempi tyyppi on Johannes ja biisi varmaa se ylivoimainen. Harmi vaa, kun ne kaks aijempaa jäsentä lähti!☹️ Haluisin ne takasin!! (Jos ette tienny vanhoista jäsenistä, pliis googlatkaa! Ne ansaitsee edes sen!)

Jokuu💜✨

Moikka! Mäkin oon kuunnellu niitä, en oo mikä super fani, mut on niitten biisit kyl hyvii yms! Kuuntelen aika laajasti musaa, ni on tullu niitäkin kuunneltuu. :) Lemppari tyyppi vrm Johannes ja biisi Ylivoimainen xd. Ja hei 🌸, pitääki käydä googlaamas ne! En ollu kuullukkaa vanhoist jäsenistä!

Vastaa aiheeseen: Kaikki Kuumaa fanit tänne!❤

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top