Siirry sisältöön
apua tarvitseva

Moikka. Oon luonu tänne jo pari kertaa uuden keskustelun, johon kirjoitin tän mun asian, mutta niitä ei ole vieläkään julkaistu, joten teen taas uuden.

Eli siis, minä haluaisin tietää, että mikä on minun seksuaalisuuteni ja sukupuoleni? Vaikka ette tiedäkkään varmaa vastausta siihen, kun en itsekään tiedä, niin haluaisin silti kovasti kuulla veikkauksianne ja epäilyksiänne asiasta. Tulkaa pliis arvelemaan!! Ja jos arvelet että olen joku, voitko myös hiukan selittää mitä se tarkoittaa, koska tiedän tosi vähän näistä jutuista. Mutta okei, menen asiaan eli kerron itsestäni:

Kun synnyin, olin sukupuoleltani tyttö. Se oli kaikille ilmiselvää, minullekin aluksi. Sitten myöhemmin minulla oli vaihe, kun leikin usein poikaa ja halusin olla poika. Se meni kuitenkin ohi ja en ottanut sitä kovin vakavasti. Nyt kuitenkin vuosien varrella se ajatus on palannut. Olen jo monta vuotta halunnut olla poika, kuvitellut olevani poika sekä olen ollut aika maskuliininen. Käytän aika usein poikien vaatteita, koska minulla on isoveljiä, niin saan helposti käytettyä heidän vanhoja vaatteitaan. Joskus minulla on myös sellaisia hetkiä, kun haluaisin olla tyttö tai olen ainakin ihan tyytyväinen siihen, mutta niin on todella harvoin. Olisiko teillä vastaus siihen että, mikä minun sukupuoleni on tämän perusteella? Ja voisinko jotenkin olla poika, vai pitääkö minun vain aina elää tyttönä, vaikka en millään haluaisi?

Ennen oli ilmiselvää, että olin hetero, mutta myöhemmin asia muuttui. Ihastuin nimittäin yhteen tyttöön, josta pidän vieläkin. Olen myös ollut ihastunut pari muutakin kertaa tyttöihin, mutta ne ovat kestäneet vain ihan pienen hetken. Olenko siis nyt bi tai pan vai hetero ja tuo yksi ihastus on vain poikkeus?

Jos minulta kysyttäisiin, että mikä haluaisin olla, vastaisin 100% varmuudella että poika joka on homo.
Voisinko jotenkin olla se vai joudunko elämään tälläisenä outona maskuliinisena bi tyttönä??
En uskalla puhua mistään näistä asioista kenellekkään, jonka tunnen, joten he luulevat varmaan minua vain normaaliksi tyytyväiseksi hetero tytöksi, joka en selvästikään kyllä ole! Olenko sitten trans? Vai mikä?? Auttakaa! Pliis!

Arvostaisin todella paljon, jos lukisitte tämän kokonaan ja vastaisitte. Ja jos tämä ylipäätään voisi tulla julkaistuksi. Oikeasti, olisin niin kiitollinen, koska tarvitsen oikeasti kovasti apua tämän asian kanssa. Kiitos jos toteutatte tuon ja näkemiin! Tsemppiä kaikille elämään!❤️

Kepe

moi!

itelläni on/on ollu sillontällön aika samanlainen tilanne! oon maskuliininen tyttö ja mulla on tyttöystävä, mut usein mua tulee piinaamaan sellanen ajatus et oisimpa poika jne. en silti tiiä oonko tyttö vai poika ja musta mun ei tarvii sitä välttämättä tietääkkään! oon luokitellu itteni non binaryksi, joka tarkottaa siis sitä, että ei oo kumpaakaan sukupuolta :)

jos et koe olevas heterotyttö, niin se on täysin okei!❤️ mäkään en oo eikä kaikki sitä hyväksy, mut sen kaa pitää vaan valitettavasti elää. onneks on paljon niitä, ketkä hyväksyy mut ja uskon että säkin ihan varmasti löydät ainakin yhden sellasen ihmisen sun elämään🫶🏻

ja jos et koe olevas tyttö, niin sun ei tarvii elää sellasena koko elämääs vasten tahtoasi. sukupuolenkorjaushoidot ja -leikkaukset on olemassa, ja nykyisin Suomessa 18 vuotta täyttänyt voi muuttaa juridisen sukupuolensa ilmoittamalla siitä❤️

toivottavasti tästä oli apua, tsemppiä sulle ihan kaikkeen!🙏🫂❤️

apua tarvitseva

Moikka! Kiitos tosta ja kiva kuulla, et on muitaki tälläsii!

Vastaa aiheeseen: KAIKKI LUKEKAA TÄÄ PLIIS!!!!!!😭😭

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top