Siirry sisältöön

Kuinka aloittaa seurustelu (Vinkkej√§ otetaan vastaan ūüĎá)

Joku[Osa nimimerkistä poistettu]08

Moro! Tässä 15v poika [Osa tekstistä poistettu.].
Mulla on nyt pieni ongelma, koska oon ihan palavasti ihastunut yhteen mun riparilla olleeseen tytt√∂√∂n. Ainoo ongelma t√§ss√§ on se, ett√§ mulla ei oo sit√§ ns. henkist√§ ”munaa” pist√§√§ sille edes snappii, ja se asuu melkein 30km p√§√§ss√§ musta. T√§h√§n vaikuttaa negatiivisesti se, ett√§ oon saanut pakit ainakin kolmelta tyt√∂lt√§, joka on johtanut siihen, ett√§ m√§ en en√§√§ uskalla sanoo yhdellek√§√§n tyt√∂lle et alax, koska m√§ vaan pelk√§√§n ett√§ nollaan itteni.

Nyt siis kysyn teiltä , hyvät interwebsin ihmistet, mitä mun pitää tehdä että voin iskee sen, ja jos onnistun iskee sen, mitä seurustelusuhteessa tulee tehdä? Kuuluuko sille seurustelukumppanille antaa koko ajan huomioo, ja pitääkö sille ostaa jotain lahjoja silloin tällöin?

Pistäkää siis tohon alle omia vinkkejänne, kokemuksianne, jne.

Tyttö

Oma poikkis aloitti keskustelun laittamalla mulle ”I love you‚̧ԳŹ”.

Muumio

Mulla melkeinpä sama tilanne:/

Meikä mandoliini täällä taas

El√§t vaan kerran, joten kannatta alottaa keskusteluu sen kanssa. Yleens√§ tyt√∂t tykk√§√§n ku pojat tekee alotteen, kannattaa snapis vaan ottaa ihan vaa joku kuva ja l√§hett√§√§, sit ku se on vastannu niin sama homme n. 3krt putkeen ja sit kirjotat siihen jtn vh√§ randomii niiku teet k√§sil vh√§ niiku √∂yssyn ja kitjotat vaa jtn ”g√§n g√§n g√§n” ja sit jos se vastaa jollai tekstil tai emojil nii voit pikkuhiljaa yritt√§√§ alottaa keskustelua. :D

Ainellip<3 ‚̧ԳŹūüéĶūüęįūüėāūüėĚūüė≠

Mä ainakin tyttönä tykkään jos vaikka kun on kuukausi-/vuosipäivä seurustelukumppanini antaa esim.suklaata tai kukkia. Ja rakastan kun hän aloittaa keskustelun ja puhuu päivän kuulumiset vaikkei mitäön oikeestaan oo tapahtunytkaan! Toivon et autto. Oon kuitenkin vaa yks ihminen nii riippuu hirveesti persoonasta!!

Nou shein

älä laita alax. noloo.

gold rose

moii! toivottavasti t√§√§ tytt√∂ tykk√§is susta takas kerta oot saanu nii monet pakit. suosittelen alottaan vaan sill√§, ett√§ laitat sille sn√§ppii ja sn√§pis vaik varovasti yrit√§t keskusteluu esim, jotai kysyt miten menee tai mit√§ se on tehny vaik t√§n√§√§. √§l√§k√§ heti laita mit√§√§ ”alax” varsinkaa noin kirjotettuna vaa tutustu siihen eka vaa paremmin.

ja noita seurusteluasioita ehit miettiä sitte myöhemminki jos tää tyttö tykkää susta takas, älä ressaa vielä! tsemppiä<3
t. tyttö 17v

Vastaa aiheeseen: Kuinka aloittaa seurustelu (Vinkkej√§ otetaan vastaan ūüĎá)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top