Siirry sisältöön
G

Mun poikaystävä eros musta ja nyt mulla on masennus [Loput viestistä poistettu.]

Nuortennetin yllapito

Heippa,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Niinpä niin

Ja se viesti ei koskaan päädy sinne Päivystäjä-mukana-keskustelussa-alueelle. Ja jos päätyy nii aika monta viikkoa myöhemmin.

T. Joku ärsyyntyny

Nuortennetin yllapito

Hei T. Joku ärsyyntyny,

Olemme todella pahoillamme, että päivystäjä mukana keskustelussa -viestiketjun viestit eivät ole nyt ajan tasalla. Valitettavasti en osaa itse sanoa, kuinka kauan mahtaa mennä, olen heille lähettänyt viestejä moderoimattomista viesteistä, mutta voi olla, että siellä on muiden palvelujen, eli lasten ja nuorten puhelimen, chatin ja nettikirjeen kanssa nyt niin ruuhkaa ja sairastapauksia, että viestit ovat siksi niin myöhässä.

Viesti ilmestyy moderoituna Päivystäjä mukana keskustelussa -keskustelupalstalle vasta, kun päivystäjä on sen lukenut ja vastannut siihen. Eli se toimii vähän erilailla kuin tämä muu keskustelupalsta ja voi tosiaan kestää kauemmin viestin ilmestyminen kuin täällä muualla. Olen todella pahoillani, että kestää. <3 Voisitko ajatella soittavasi Lasten tai nuorten puhelimeen tai juttelevasi chatissä tai kirjoittavasi anonyymin, henkilökohtaisen nettikirjeen? Lasten ja nuorten puhelimen palvelujen lisätiedot löydät täältä: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Jos Lasten ja nuorten puhelimen palveluissa on ruuhkaa, oletko tutustunut esim. Sekasin-chattiin? https://sekasin247.fi/

Voisiko lähelläsi olla joku luotettava aikuinen, jolle voisit jutella? Koulussa kuraattorit ja psykologit on koulutettu kuulemaan nuoria, olisiko sinun mahdollista puhua heille? Kovasti voimia ja tsemppiä sinulle ja anteeksi vielä viestin julkaisun viivästymisestä!

<3 <3 <3

Lämpimin terveisin,
Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: #LLJ🕊️

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top