Siirry sisältöön
👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Meidän luokkalaiset pojat siis käy välillä liikkatuntisin kurkkimassa meiän pukkariin. Tätä ei tapahdu joka kerta mutta joskus. Ne siis avaa oven ehkä jokskin 2 sekaks ja laittaa kii. Eihän me siä koskaan kokonaan alasti siel olla mutta kuitenkin se tuntuu ahdistavalle. Me kyllä aina nähään ketä ne on ja ollaan sanottu nille mutta ei ne yleensä vastaa mitään. Tänäänkin yks meiän luokan poika (kai muitakin?)teki sen. En ois uskonu et just se poika tekee sellasta. Olin sillon siis suihkussa niin en tiiä asiasta enempää mutta osa kavereista oli nähny sen ja niin. Ne tuli myös kai toisen kerran. Tän takii meen aina sinne nurkkapaikalle koska sinne ei nää siit ovesta,mutta olin just tollon tietysti siinä keskellä laittamassa mun hiuksii. Olihan mulla kollarit ja rintsikat mutta olis se silti vähän 😪en tiiä mitä ne yrittää mutta ei oo kauheen kivaa ja sonon opelle kyllä jossei asia lopu mutta haluaisin kuitenkin ratkaista asian ensin jotenkin muute.

THE one baddie

Varmin tapa on mennä open luo ja kertoo asiasta. MUTTA (tää sitte ei oo mitenkää pakollinen) ennen sitä sun kannattais ehkä mainita niille pojille ”Jos te ette lopeta tyttöjen pukkarin oven availua, nii te ette anna meille muuta mahollisuutta ku kertoo opelle ja siten pistää asialla piste”.
Luulisi että he tuon ykkösluokkalaisten homman tuolls lopettaisi, kun ei toi oo mitenkää oikein. Jos ei siis auta niin mee open luo. Ja jos meet open luo, älä mee yksin, ota mahollisimman paljon tyttöjä mukaan, niin sitte pojat ei oo vaan yhelle tytölle vihasii (vaikka niitten oma syy se on), jos jotenkin jäätte kiinni siitä kuka kertoi opelle.

Tsemiä!
Toivottavasti auttoi.

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Okei en tienny että tää viesti ees lähti tänne koska tää valitti koko ajan että otsikkoa ei coitu laittaa mutta ilmeisestu tää lähti tänne. Mutta hyvä koska halusinkin lähettää tän

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Kiitos ”THE one baddie”!

Toivottavasti muutkin vastailis 👑💗🧸

minä vaan! 🍁🍁

Siis ihan järkyttävää 1. luokkalaisten hommaa! KERRO OPETTAJALLE, teillä tytöillä on oikeus yksityisyyteen! Mutta jos mä oisin sä (ei ehkä kannata tehä näin, mut) mä menisin suoraan jonkun niistä poikien luokse ja haukkuisin ne pystyyn, ei tuollainen käytös ole oikein. Jokaisella on oikeus yksityiseen ja lopuksi opettajan sana on se painavin. Niin kuin The one baddie sanoikin, ota mahdollisimman paljon tyttöjä mukaan ja kertokaa opettajalle. Mä todella toivon, että tämä loppuisi.
Tsemppiä! 🍁🍁🍁🍁

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Mmm…meiän luokkalaiset pojat on kyllä aika lailla 1luokkalaisen tasolla. 🙂

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Kiitos ”minä vaan!🍁🍁”

❤️Joku tyyppi❤️

Meidänkin luokan pojat tekee tollasta joskus! Yleensä meidän ope vaan kieltää niitä, mutta ne kyl välillä jatkaa sitä.

Kannattaa sanoa opettajalle siitä. Se kyllä kantsii sanoo, koska muuten se ei ikinä lopu.

Mä ja mun luokan tytöt tehdään myös välillä silleen et pari tyyppiä jää siihen ovelle vahtimaan, ettei pojat pääse sinne kurkkimaan. Sit jos pojat yrittää avaa sen oven, nii sit vaan työnnetään se kiinni.

Toivottavasti nää vinkit auttoi edes vähän❤️
Tsemppii<3

slay

Tsemppii! Kyl se joskus viel loppuu.

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Kiitos kaikille vastanneille!!!! Oottte ihanii >>>>>>>>>>>>>

Imhinen

Tuollainen lasketaan seksuaaliseksi häirinnäksi, mikä on vakava asia, joten kannattaa ehdottomasti kertoa jollekin koulun aikuiselle asiasta. Jos tapahtuu liikuntatuntien aikana/heti niiden jälkeen, liikunnan opettaja on varmaankin oikea henkilö. Hän voi sitten puuttua asiaan siihen sopivalla tavalla.

Meijän luokan pojat on kans tehny tota mut kyl se opettajalle kertomisen jälkeen loppui sillä sillä opettajamme on vararehtori. Ota mahdollisimman monta tyttöö mukaan!
Voitte myös esim. laittaa kameran kuvaa kun ootte pukkarissa.
voit myös esim. mennä haukkuu ne tyypit pystyyn jos haluut.
Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Meidän luokan pojat on aika 💩

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top