Siirry sisältöön
Arved√°vgiūüĆą‚̧ԳŹ‚ÄćūüĒ•

Kerro, mikä ketuttaa perheessä, koulussa tai vaikka koko yhteiskunnassa. Tässä säännöt:
1. Kenenkään ketutuksia ei arvostella mitenkään, jottei tästä tule pelkkää riitelyä. Kompata kuitenkin saa.
2. Negatiiviset viittaukset Nuortennetin muihin keskustelijoihin yksityisell√§ tasolla kiellettyj√§. Ei siis mit√§√§n: ”Mua ketuttaa kamalasti ton *nimimerkki* viestit”.
3. Minkään tason syrjintä ei ole hyväksyttävää.
4. Jos rikot näitä sääntöjä, on minulla oikeus heittää sinua kakulla seuraavan kerran, kun näemme.
Eli ūüćį‚ě°ÔłŹūüėģ

Mutta m√§ voin aloittaa. Mua ketuttaa se, ett√§ aina kun joku kertoo olevansa jotain muuta kuin suomalainen, ne on aina ne samat kysymykset, jotka kysyt√§√§n. ”Miss√§ se on?” ”Puhutko t√§t√§ kielt√§?” ”Voitko puhua sit√§ mulle?” ”Miten sanotaan *sana* sun kielell√§?” ”El√§tk√∂ s√§ viel√§kin jossain 1500-luvulla?” Niinku, googlatkaa tai olkaa luovempia! Kyll√§h√§n sit√§ aina tulee vastattua niihin, mutta v√§hitellen alkaa tympi√§.

PS. En nyt oikeesti aio heittää ketään kakulla, mutta älä silti riko sääntöjä.

koululainen

1 minua ketuttaa se että vanhemmat rajoittaa joka asian
2 ja myös se tylsä puhelin lali että puhelinta ei saisi katsoa koulun alueella.

Tytt√∂010ūüíč

Moii!ūü§≠

Mua ketuttaa √∂√∂ SE ETT√Ą OON ALLERGINEN SIITEP√ĖLYLLE ja KUKKIVILLE HEINILLEūüė≠ eli oon nytkin ns ‚ÄĚkipee‚ÄĚ mut oikeesti on vaa allergiaūüėĶ

Neutraali

Suomen politiikka, ja persujen maahanmuuttopolitiikka. Suomeen tarvitaan järkyttävästi lisää työntekijöitä, ja ne tekee työntekijöiden perheiden maahantulosta vaikeempaa, pienentää palkkoja ja lopuks heittää porukan pois. Ei järkeä koko puuhassa.

Haluisin sanoo viel√§ vaikka kuinka paljon juttui, mutta puolet sensuroitais… Rasismi, sota, raha, ilmastonmuutos, luontokato, kiusaaminen, parisuhteen sis√§inen v√§kivalta, pikamuoti…

Oma elämäni ei oo niin tapahtumarikasta, että ketuttais joku juttu erityisesti. Ehkä kesä, koska on aivan järkyttävän kuuma, sääskiä ja paarmoja, ei pääse tekee kivoi juttui eikä muutenkaan jaksa tehä mitään

Puryy

Mua ärsyttää ihan sikana kun kukaan kavereista ei tajua mua, eikä kukaan ymmärrä mitä tarkotan jollain asialla.
Esim mulla on selkee ajatus mitä sanon tai tarkotan mut sit kukaan ei tajua mitä sanon ja sitten mua moititaan siitä, koska he eivät tajua mua.
Tai jos sanon jotain ”v√§√§r√§√§” mit√§ en kyl tarkota pahalla niinkuin sanon henkil√∂lle A ”mun mielest√§ s√§ n√§yt√§t kivemmalta laseilla” (ja t√§ll√§ tarkotan koska oon tottunut siihen ett√§ h√§nell√§ on ne p√§√§ll√§) niin muut kaverit heti alkaa moittia siit√§ et s√§ et voi sanoo noin vaikka henkil√∂ A ei loukkaantunut tai v√§litt√§nyt t√§st√§.
Tai mun muut kaverit aina ”alistuu” n√§ille er√§ille henkil√∂ille. Esimerkiksi he p√§√§st√§v√§t heid√§t istumaan ruokalassa ihan mihin haluavat ja v√§ist√§v√§t ett√§ n√§m√§ henkil√∂t voivat istua siin√§.

Joo siin√§ jotain mik√§ √§rsytt√§√§ v√§h√§ ūüėÖūüėÖūüĎć

Ahassoo

No kait saa kysyä missä se kyseinen maa on, jos ei oikeasti ole mitään hajua ja puhutaan kasvotusten?

Tyttö 13v

No vanhempien ero ketuttaa. Oon bi ja musta tuntuu et mua ei nyt sen eron takii mua ei huomioida. Ja äiti muuttaa 2 sioon ja en saa siel omaa huonetta ofc kosk, kaksio. Mut oma huone on tärkee tän ikäselle. Oon 13v niinku nimestä voi päätellä. ( vaidan käyttäjänimeä bi 13v)

.

Se että mun koko elämä on ihan paskaa ja pilalla enkä voi tehä asialle mitään. [osa viestistä poistettu]

Arved√°vgiūüĆą‚̧ԳŹ‚ÄćūüĒ•

Tytt√∂010ūüíč, mulla sama. Nen√§ vuotaa ja silm√§t on punaset, kamalaa

Spageli

mua ketuttaa aivan jumalattomasti se, kun toisten kehosta pitää puhua pahaa. niinku mikä siinä on idea?
siis aivan sama onko joku vaikka ruohonleikkurilla ajanut omat kulmakarvat pois, aivan sama jos joku on tehny jotain niiden keholleen, idgaf! sen ymm√§rr√§n, jos joku en tehnyt jotain h√§lytt√§v√§√§ ja vaarallista itelleen, esim satuttanu itte√§√§n tai tehnyt kauneusleikkuksia joissa voi olla niin isot riskit, ett√§ kuolema vilkuttelee jo, sen ymm√§rr√§n. mutta jos pit√§√§ sanoa vaikkapa ” oho, ompa sulla suuret korvat ” tai jotain tollasta, niin se ottaa niin paljon p√§√§h√§n!

Arved√°vgiūüĆą‚̧ԳŹ‚ÄćūüĒ•

Go Spageli! Sä oot super! Ja jälleen kerran, oikeassa. Keep it going!

Tylsimys011

Rasismi
paarmat
pikkusiskot

www.com

Yksinkertaisesti kaikki.

:D

Mua ketuttaa eniten ne yhet tytöt meidän luokalta joista yks oli ennen mun nykyisen parhaan kaverin paras kaveri, mut ei oo enää ja nyt se kettuilee jatkuvasti ja sit yks niistä tytöistä varoittelee mulle et mun ei kannattas olla yhen kaveri koska se kaveri kuulemma hajotti niiden ystävyyssuhteen vaik ei kyl hajottanu

Vastaa aiheeseen: Mik√§ ketuttaaūüė°ūü¶ä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top