Siirry sisältöön
Nimetön

Mulla oli 2020 vuoden lopussa säätöä tytön kanssa ensimmäistä kertaa melkein kolmeen vuoteen, joka ei menny ihan putkee 😫. Tämän jälkee mulla on ollu tosi yksinäistä ja tää tyttö on ollu mun mielessä lähes päivittäin. Tunteet mitä käyn läpi hänen takia on vähä kaikenlaista: surua, pelkoa, vihaa ja epätoivoa. Koulu ja harrastukset ovat pitääneet ajatukset muualla mutta mykyisen tilanteen takia on mahdotonta käydä missään. Olen yrittänyt löytää toista tyttöä mutta en ole onnistunut, minulla oli kiinnostus yhdessä vaiheessa ja kerroin tästä hänelle mutta kyseinen tyttö ei ollut kiinnostunut ☹. En ole miteenkään epäsosiaalinen, minulla on laaja kaveripiiri ja en ole mitenkään yksiulotteinen mutta minulla on aina ollu vaikeeta/mahdotonta herättää kiinnostutsa tytöissä.

Poika-Teini 07

No nyt on sun lucky day. Kuuleppas. Jos oot kavereita sellasten jonnejen kaa niin älä niille puhu, mutta rupee puhuu vähemmän suosiossa oleville pojille, tytöille tai muuten vaan ihmisille, joille et yleensä puhu. Se auttaa hallitsemaan ja jakamaan tunteita ja kertomaan kokemuksia. Tottakai voit puhuu kelle vaa mut hanki yks tai kaks läheistä ystävää ja mee niitten kaa ulos, niin voitte puhuu elämästä.
Moneen porukkaan kuuluminen tai monen ihmisen kanssa puhuminen herättää kiinnostusta joidenkin tyttöjen silmissä hyvällä tavalla, jos oot kaikenlaisten ihmisten kaa ystävä (ainaki ite oon todennu näin). Sit ku sua aletaan kattoo ruokalas tai käytävil sitten, kun taas koulut avataan niin ehkä sunki mielenkiinto menee johonkin toiseen tyttöön. Ja sit vaan chillaat niin elämä paranee ja tunteiden hallinta helpottuu. 😄

moi

Voin niin samaistuu sun fiiliksiin. Sain käsityksen et tää tyttö ei oo sunkaa samassa koulussa, joten hyvä et saat sieltä ja harrastuksista jotain muuta ajateltavaa. Mulla tollases tilantees autto vaan aika. Se voi tuntuu mahottomalta ajatukselta, mut ajan kans pääset kyl yli siit tytöstä!! Ja kaverit oli mulla kans suurena apuna, koska tajusin et maailmas on muitakin ihmisiä kuin se.

Mut älä huoli sä tuut ihan varmasti viel herättää kiinnostusta tytöissä ja tuut löytää jonkun ihanan tytön.
Toivon sulle kaikkee hyvää!

Pienoinen

Mulla oli tollasia kans yhessä vaiheessa, mutta kysyppäs ensin itseltäsi miksi ansaitset suhteen? Miksi haluat sitä? Ja muutenkin alle 15v ei kannata seurustella (toki kukin tyylillään) nimittäin se vie paljon energiaa ja aikaa koulusta vielä esim 12 vuotiaana… Mutta se asia mikä itsellä auttoi oli tuntemattomien ihmistem yhteisön loytäminen esim. Twitchissä tai discordissa, jossa voi puhua anonyymisti huolensa pois… jos haluat heti pari hyvää ehdotukstä niin Slaveppi twitchissä auttoi itseä paljon. Jos kiinnostuit muistappa laittaa ilmotukset päälle ;D

Vastaa aiheeseen: Mitä mä teen? 😖

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top