Siirry sisältöön

Miten mä saan mun äitin ostamaan mulle kuukupin?🩸

13v

Mulla on ollut menkat nyt 1,5 vuotta. Alussa mä käytin siteitä ja nyt mä käytän sellasia menkkoihin tarkotettuja kalsareita. Ne kalsarit on vähän ällöt kun ne pitää käsin pestä ja ne haisee🤢🤢. Niistä myöskin vuotaa välillä läpi joten jos mä oon esim koulussa ja mulla on menkat niin mä koko ajan pelkään että on vuotanut läpi. Mä haluaisin kuukupin, mutta mun äiti ei suostu ostamaan sitä mulle. Mä asun keskellä ei mitään joten mä en voi käydä ostamassa sitä itse eli äitin pitää tilata se netistä.
Mä kerran pyysin siltä kuppia, mutta se vastasi, että mä en saa käyttää sitä vielä, koska mä en oo synnyttänyt (mä uskon että se kyllä tarkoitti synnyttämisellä seksiä koska me ei puhuta seksistä koskaan). Se sanoi myös että se ei haluu että mitkään ”pimppikupit” alkaa pyörimään pitkin tän talon lattioita. Miten mä saan sen suostumaan? Nyt mulla on menkat eli ne varmaan tulee puheeksi myös äitin kanssa joten mä aion kysyä siltä taas kuppia. Onko teillä mitään vinkkejä?
Jos äiti ei suostu, mä voin kysyä mun veljen tyttöystävältä. Mä oon tutkinut sen vessaa ja se käyttää kuukuppia, joten ehkä se suostuisi ostamaan mulle. Me ei olla koskaan puhuttu menkoista mutta se puhuu hirveen avoimesti kaikesta joten mä uskon että se ostaisi mulle. Mutta mä mielummin pyytäisin äitiltä.

010 tytsy

Voisit sanoa et siteet ja ne kalsarit ei tunnu mukavilta ja ne hiertää jne.
Tsemppii sulle kuitenki
Ja hyvää kesää<3

moms spaghetti 🇺🇦

mä haluisin tamponeita, mut en tiiä miten kerron mammalle lol.
se ei oo kertaakaa mulle puhunu niistä j minne ne laitetaan(tiiän minne ne laitetaan ja kuinka kauan ne saa enintään siellä olla)

Virtuaali isosisko

Juttele sun äidin kanssa siitä, kuinka paljon helpompi sun ois olla sen kanssa! Voi uida ja pitää sitä noin 12 tuntii. Kuukautiskuppeja on tietääkseni myös jotain pienempiä. Nehän pitää sitten myös puhdistaa käsin. Jos äiti ei suostu, kysy siltä veljen tyttöystävältä, mä oon ihan varma että se ostaa sulle sellasen

Aloittaja

MÄ TEIN SEN! Mä kysyin äitiltä saanko kuukupin ja perustelin miks. Ekana se sano ei, mutta mä näytin sille jonkun artikkelin jossa kerrotaan mua nuoremmista jotka käyttää kuukuppia. Äiti sanoi että mä saan sen! Kiitos kaikille vastauksista!!

Vastaa aiheeseen: Miten mä saan mun äitin ostamaan mulle kuukupin?🩸

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top