Siirry sisältöön

Miten te saatte 💅🏻✨Kauniit kynnet✨💅🏻

S😭💬 [Osa nimimerkistä poistettu.]

Siis joskus mä en ees ite huomaa, mut irrotan mun sormen nahkaa pois ja sit leikkaan tyylii ”vahingossa” liian lyhyeiks kynnet :( Ja vaikka pistän kynsilakkaa niin silti ei näytä kovin hyvältä :(

Miten te saatte teidän sormet/kynnet näyttää hyvältä. Pliis kertokaa🏃🏻‍♀️🕸️⚜️

Hipu

Sori ku en ite tiiä, mut mulla sama ongelma😭

Tyttö

No siis mullakaan ei ole hyvät kynnet joten apuja vaan!!

Spageli✨

mulla on aivan hirveen näköset kynnet :D en ikinä jaksa tehä niille mitään..

Tyttö

Heh Xd kaikilla on sama ongelma..😚💕😅💀😭

Joku

Mulla on ihan sama juttu! Tarviisin itekki apuu täs.

🍓Mansikka🍓

En tiiä ite en voi ees pitää pitkii kynsii. Soitan pianoo 👹. Ja mun kynnet on tosi heikot ☠️

poika

kannatta käyttää kynsiviilaa koska sillä pystyy pyöristää kynsien muotoa ja lyhentää helpommin kun kynsisaksilla ainaki ite käytän kynsiviilaa:)

I am very dumb 😌

Tiiän kyllä ettei tää auta mitään, mutta mulla on sama ongelma. Jos ottaisit itselles jonkun muun jutun, jota pyörittelet aina käsissä – ehkä jättäisit sun kynnet helpommin rauhaan? 😅

Random gurll

Juu tiiän vhä myöhäs mut jos joku lukee ni tässä olen : D

Elikkäs jos voit nii kasvata vaa kynsii! Itellä on tosi pitkät luonnolliset kynnet jotka on tosi helpot tehdä nätiks lakalla :) myös lyhyemmät kynnet saa näyttää kivoilta ku viilaa reunat ja laittaa vaikka jotain söpöö kynsilakkaa!

Also muistakaa työntää kynsinauhaa taaksepäin ja käyttäjää jotain kynsinauhaöljyy tai käsirasvaa joka on myös hyvää kynsille, suosittelen esim vaselinen ”Healthy hands and stronger nails” käsivoidetta :)

Ty ja toivottavasti saitte jotain vinkkejä!!

F Felizis✨ [nimimerkkiä muutettu]

No ensinnäkin jos leikkaat kynnet niin käytä sen jälkeen kynsiviilaa. Kannattaa myös käyttää cuticle trimmeriä ( en tiiä mikä se on suomeksi) kynsien leikkuun jälkeen ja sit rasvaa sun kynnenaluset . Pidä huoli että sun kynnenaluset on puhtaat.
Jos lakkaat sun kynsiä niin lakkaa siististi ja yhdellä vedolla. ÄLÄ KÄYTÄ KYNSILAKAN POISTOAINETTA!!! Kynsilakan poisto aine haurastaa kynsiä ja niiden laatua.
Joo tossa oli jotain, en keksi enempää.

gold rose

biotiini on vitamiini just kynsille ja hiuksille niin se ainaki vahvistaa kynsiä jolloin ne voi myös kasvaa pidemmäks eikä lohkeile nii helposti

Poniiihhh

Kantsii pitää aina kynsilakkaa, nii ne kynnet ei kulu nii paljoo ja ÄLÄ LEIKKAA! Viilaa aina vaan yhteen suuntaan, ei ees takas, älä altista turhaa kynsilakan poistoaineille, laita oliiviöljyä (joka päivä) älä ikinä viilaa kynnen päältä tai alta, älä työnnä kynsinauhoja sisäänpäin, anna välillä kynsien hengittää ilman kynsilakkaa, käytä kynnen kovettajaa (älä yli 3 viikkoa putkeen) JA ENNEN KAIKKEA KÄYTÄ LAADUKKAITA KYNSILAKKOJA, jotta kynnet ei vaurioidu (W7 kynsilakka on tosi huonoo kynsille, koska sun kynsinauhat alkaa kasvaa eteenpäin, ku ne suojaa sun kynttä huonoilta lakoilta) mulla on kokemusta!

SMART@SS

En pureskele niitä

Se on

✨salaisuuteni✨

13v. kotikoululainen tyttö

Yksinkertasesti kauniisiin kynsiin ei tartii kynsilakkaa. Riitää et leikkaa ne ja viilaa sen jälkeen ja jos tarvii ni puhistaa kynnen aluset. Ja käsien liika peseminen heikentää kynsiä. Mä oon oppinu tekee mun kynsistä kauniit ilman kynsilakkaa koska äiti ei anna mun käyttää sitä.

Vastaa aiheeseen: Miten te saatte 💅🏻✨Kauniit kynnet✨💅🏻

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top