miten tulla täältä kaapista ✨ ulos✨

maybe bi :3

oon siis 11v tyttö ja oon bi, mut tykkään kuitenki tytöist vhä enemmän. Kaapista olis mukava tulla ulos vanhemmille ja muille tutuille, ehkä kavereilleki mut niille ehkä vähä myöhemmi :3.

Jos teil o hyvii vinkkei, nii kertokaa pls :3.
Oon aika varma että täältä saan edes vähä rohkeutta olla oma itteni❤

L

Moi :)
Oon tullu kaapista ulos Queer-yhteisöön kuuluvana ja en oo varma miun seksuaalisesta suuntautumisesta mutta kuiteskin oon varma että tykkään tytöistä joten oon bi pan tai lesbo.
Miulla on vinkkinä että vaikka vaan: KERROT, ei sen vaikeampaa, koska se muitten reaktio siihen asiaan ei (ainakaan miulla)ehkä kuiteskaan oo niin paha, ku sen ite ajattelee olevan.
Lesbona tai biseksuaalina (tai mikä lie oonkaan) mie en oo saanu niin paljon ilkeitä kommentteja ku luulin, eli kannustan vaan kertomaan :)
Mutta toki ilkeitäkin kommentteja saattaa saada homofobisilta, rasisteilta tai ihmisiltä jotka eivät vain ymmärrä ja sillon kannattaa vaan esittää ettet huomaisikaan, koska kellään ei ole mitään oikeutta sanoa pahaa muista ihmisistä.
Tsemppiä!!! :) Ainiin ja kannattaa kuunnella pride/kaapistaulostulobiisejä jos sie osaat enkkua.

<3

mietin samaa! ite oon 12v, bi (tykkään tytöistä paljo enemmä), enkä oo varma omasta sukupuolesta. oon kertonu kavereille jo viime vuonna että oon bi, mutta perheelle ja sukulaisille en vaan uskalla. en oo varma onko ne homofoobisia yms.

heiheii

tyttö

no siis keroin mun kavereille eka niille oli helpompi puhuu

Vastaa aiheeseen: miten tulla täältä kaapista ✨ ulos✨

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.