Siirry sisältöön

Miten tytsy voi löytää tyttöystävän? 🏳‍🌈

~gurlie~

Moi, oon siis 011-012 tyttö ja haluisin löytää itelleni tyttöystävän! <3
Tietääks kukaan mitään paikkaa mistä vois löytää semmosen? Vai voisko kenties täältä löytyä?

Koulusta en tiiä ketään kuka olis lesbo tai bi tai joku muu, enkä kyllä uskaltaisi kysyäkkään keltään meijän koulusta.

Jos täältä löytäs ketään, nii tämmöstä mä ehkä toivoisin:

– Asuis lähellä että voitaisiin joskus nähä (ei oo pakko:)
– 010-012
-Huumorintajuinen
-Luotettava! (Ei olis irl mikään vanha mies joka rupesi jollain tavalla ahdisteleen)
-Vois puhuu mun kaa sit koulun jälkeen :D
-Ois snp eli snapchat (ei oo välttis pakko, mutta käytän sitä paljon enemmän kun esim. WhatsAppii)

Kiittooss jos joku haluis alkaa mun kaa! 💕💕Ja kiitos myös muista vastauksista!
Toivottavasti joku vastais!

P.S: Asun [Osa tekstistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja.]

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Mä ite löysin omani yhestä chatti paikasta( en yhtään enää muista mikä paikka se oli) ja siellä keskusteltiin vuos tietämättä kuka se toinen oikeesti on ja missä se asuu, mutta sitten vuosi sitten me tavattiin näin:

Olin säätänyt yhden kaverin kanssa koko viime alkuvuoden( siis 2022) joka oli myös tyttö. Sitten kun yks päivä se päätti että se ettii mulle jonkun toisen tytön jonka kanssa säätää( en tiiä miks, vaikka se tykkäski musta ja tykkää vieläki. Ehkä se ajatteli että ei tää toimi ku ei tunneta samalla tavalla.) Ja sit se väitti että se oli löytäny jonkun toisen ja sitten etti mulle jotakuta. Ja sit ku se oli aluks päättäny mulle sopivan tytön, niin siinä vaiheessa peru suunnitelmat ja vaihto tyttöä josta en ainakaan pitäis ja tämä oli se mun chatti kaveri. Sit tavattiin ja juteltiin ja( molemmat alussa jo ihastu vähän). Mut tää ei tienny että me oltiin tutustumassa seurustelun takia ja että oltiin chatistä tuttuja. En kyllä mäkään tienny. Vähän ajan päästä oltiin meillä sen kanssa ja se aluks kerto siitä chatistä ja kuka se siellä oli, niin siinä vaiheessa tajusin kuka hän oli. Sit me vaa naurettiin. Mutta samana päivänä tää tyttö sitten pussas mua huulille. Olin shokissa ja samalla onnellinen. Parin päivän-viikon päästä alettiin ”seurustelemaan”. Mut mul oli toisetkin tyypit mielessä niin siks se ei ollu virallista. Sit kesän puolessa välissä luvattiin että ei oteta muita ihastuksia( ja se on ollu jo tähän päivään asti) mun oli vaan aluks päästävä yli entisistä. Pääsin todellisuudessa yli vasta tänä vuonna. Ja nyt ollaan melkeen virallisesti yhessä. Paitsi perhe eikä jotkut frendit tiedä.

Ollaan nyt myös ystäviä sen alkuperäisen tyttöystävä ehdokkaan kanssa. Mutta sen kaverin, jonka kanssa olin säätänyt vähän aikaa, ihastus minuun ei ole hiipunut. No minulle se on ihan ok jos hän ei edes yritä päästä yli tai etsiä toista.

Toivottavasti auttoi!

Ciaó!

?

Moi. Mä oon just tollanen ku toivoit. Oon 010, oon luotettava ja tod huumorintajunen, oon bi sekä haluisin alkaa seurustella. Mut en vaa tiiä haluunko tälläi netis ja nii, ku en oo kertaakaa enne seukannu. Mut ois kiva tutustuu ainaki.

Selkäreppu

Moi, seurustelukumppanin voi löytää monista paikoista, juuri esim. koulusta tai vaikka harrastuksesta. Nuortennetissä se voi olla vaikeaa, sillä mitään yhteistietoja tai asuinpaikkoja ei saa jakaa.
Voi myös olla, että monet ikäisesi eivät vielä tiedä omaa seksuaalisuuttaan – minäkään en tiennyt ikäisenäsi. Ja on myös mahdollista, että iso osa ikäisistäsi ei ole vielä valmis parisuhteeseen. Olen useita vuosia sinua vanhempi, enkä minäkään ole valmis parisuhteeseen.

Ei kannata kiirehtiä suhteeseen, sulla on vielä pitkä elämä edessä. Mutta kannattaa pitää silmät auki, ei sitä koskaan tiedä, milloin vastaan tulee joku sopiva :)

bag

Juu hei vaan
09 pan genderfluid täällä sulle vastailemassa:)
Elikkäs just koulust/harrastukset voi löytää gfän tai sit joltai sivustost/somest/chatist tms
Ite seurustellu 3 kertaa ja nää (queer) partnerit löytyny just koulu/harrastuksest ja netist:)
Ja toi on totta ettei koskaa tiiä kuka on mitäki ellei sit oo joku ”i am gay” merkki otsas ja seki saattaa olla vaa läppää:)
Anywayyys gayyys ömmmmm tsemppii ja juu ei sun ikäsen tarvii viel alkaa seukkausta miettii

Ihastunut:/

Snp

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou!

Ja sit kans jos isket silmäs johonki tiettyyn niin sit kannattaa oottaa kunnes ootte molemmat hieman vanhempia.

Sit voit ruveta juttelemaan hänelle ja tutustua häneen. Ja kysyä joskus hänen seksuaalisesta suuntautumisesta.

Mutta jos hän sanoo olevansa hetero niin sit:
Jos osaat( tai voit myös opetella) voit yrittää flirttailla mutta jos se ei ala toimia niin katso miten sitten tapahtuu.

Ciaó!

~gurlie~

Moi Bab Honey Girl!

Haluisin siis tietää että miten tapasit sen sun yhen chatti kaveris kaa (se jonka kaa ’surustelet’)?
Koska mun vanhemmat aina jankuttaa että ”et saa tutustua ihan tuntemattomiin ne voi olla jotain 36v miehiä” nii asuitteko niinku lähellä ja teijän vanhemmat tapas tai että teidän vanhemmat sai toistensa puhelin numerot?

Ps. Kiitti vastauksesta!

~gurlie~

Moi ’ihastunut:/’ !
Mun snp on [Osa tekstistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja.]

~gurlie~

Moikka ’?’ !
Mua ei haittaa jos et haluu alkaa seukata netissä tai ollenkaan, mutta jos haluut tutustuu ja jos sulla on snp [Osa tekstistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja.]

Voidaan jutella netissä ja silleen ja tuu sit snp kertomaan että missä asut (jos haluut) nii että jos voitais nähdäkkin.^^

Vastaa aiheeseen: Miten tytsy voi löytää tyttöystävän? 🏳‍🌈

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top