Siirry sisältöön
✨bee✨

Moikka! Oon Bee, ja mua kiinnostaa ruveta olemaan aktiivinen täällä nuortennetissä, ja ajattelin nyt alkajaisiksi esitellä itteni.
Eli nimeni täällä on Bee, ikää 13 vuotta, biseksuaali tyttö ja alotan seiskan syksyllä. Rakastan kirjoja, luovaa tekemistä, hevosia ja nukkumista. Oon hyvin empaattinen ja kiltti ihminen. Tykkäisin keskustella teiän kaa kaikesta mahollisesta! Rohkeasti vain lisäkysymyksiä kysymään!
Kiitti jos jaksoit lukea tänne asti, ens kertaan! ❤❤
✨bee✨

SpageLi🏳️‍🌈

heippa bee :)
oon spageli, meen tänä vuonna kutoselle, kilpikonnat on ihanii, kirjottaminen on iha best, oon iso amy winehouse fani, ja tykkään laulaa ja maalata :)
oon lesbo ja aromanttinen, ois ihana käydä joskus sveitsissä.

mun kaa voi ainaki jutella🧡🌻
hyvää kesää✨🌻

✨bee✨

Moi SpageLi!!
Kiitti kun pistit viestiä<3
Kilpparit on kyllä ihania!
Toivottavasti törmätään täällä viellä!
Hyvää loppukesäää✨❤❤

Just Me✨

Moiiiii✨
Oon Just Me ja meen kutoselle tänä vuonna
Mulla on synttärit viiden päivän päästä Jee🥳
Tykkään piirtää ja maalata🎨✍️
Olen non binary ( en oo varma kirjoitinko oikein)

Munkin kaa voi jutella🙂
Byeee👋🏻⭐️✨

Bubbles🔵

Moiii ✨bee ✨ määkin haluisin olla aktiivinen täällä jotne voidaanko olla kamui 👉👈 mää meen seiskalle tänä vuonna oon kysymysmerkki sexuaalisuudeltani ja tykkään piirtää ja maalaa sekä tykkään olla pikkulasten kanssa( ofc kun on vähän niinku 6 pikkusisarusta et juuh)
Jaa tota oon joku146 et oon aik lyhyt mut ei se kai mittään . Määkin oon hyvin empasttinen ja itken melkein joka elokuvas hehe mut siis juu ja mul on lyhyet hiukset ainaski ny ja tykkäään jäätölöstä toosi paljon🌈😚♥️🌈🌈♥️♥️♥️💙

✨bee✨

Moi Just Me!❤
Ihana kun vastasit! Onnea kutosluokkaan, ja tooosi paljon synttärionnitteluja!
Mäki tykkään piirtää, se on tosi rentouttavaa:D
Jutellaan<33
✨bee✨

✨bee✨

Moi Bubbles!!💓
Joo tottakai voidaan olla kamuja!!
itellä on 3 sisarusta, miten sä pärjäät kuuden kaa?! :D
Ite oon yli 165cm :)
Joo muakin rupee tosi helposti itkettää, kouluskin kerran opettja kehu semmoses keskustelus kuinka mä oon ystävystynyt yhen uuden oppilaan kaa ja rupesin rääkyy siinä käytävällä :,)
Mulki on semilyhyet hiukset, ja måki tykkään jäätelöstä!
Jutellaan myöhemminkin<33
✨bee✨

Suonjar🌈

Moikkelis koikkelis! Haluisin tutustuu teihin, ko mul ei oo oikee tääl sillee hyvii kavereit, et vaan keskustelen kaikkien kaa kaikesta. Outoo, koska oon käyttäny tätä palveluu reilusti yli puol vuotta. Oon tämmöne seiskalle syksyllä menevä tyttö, joka tykkää tanssia, piirtää, kirjottaa, soittaa viulua, pelata korista, vaikuttaa, ulkoilla ja kaikkee sellasta. Oon saamelainen, puhun neljää kieltä: suomea, pohjoissaamea, englantia ja ruotsia. [Osa viestistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja.] Täytän elokuussa 13. Ensimmäinen asia, mitä sillon aion tehä on [Osa viestistä poistettu] liittyminen, koska siellä pääsen vaikuttamaan, tapaamaan muita saamelaisnuoria sekä vihdoin kohtaamaan idolini, Petra Laidin.
Mulla on yks sisarus ja seki on jo muuttanu pois kotoa. En ymmärrä, miten jotkut pärjää kuuden kanssa😅. Mulla on sitte taas kamalasti serkkuja ja pikkuserkkuja. Pikkuserkut on ihan parhaita. Mulla on yksinkertaisesti maailman ihanimmat pikkuserkut. Etenki yks niistä (isän puolelta): se on hauska, ahkera (ihan niinku áddjá-vainaa), mukava, kiltti… siis kaikkea mitä ihmiseltä voi toivoa. Se on semmone parikymppinen. Sitte on kans yks toinen äidin puolelta, joka opiskelee leipuriksi. Me leikittiin pienenä aina kaikkee hauskaa: leipureita, hienoja naisia, kokkeja… Serkut on kans kivoja, mut en tunne niitä kovin hyvin, joten öö…

Sori, ku tuli näin pitkä.

tuleva muusikko

moi ❇bee❇! en löytäny noita emojeita joita on sun nimessä:/
mutta siis… mä täytän syksyllä 14 vuotta ja olisin menossa kasille. tykkään musiikista, maalauksesta ja piirtämisestä, mutta ne on jäänyt aikavähäselle. oon ehkä joku antiromantic tai aromantic(onks niillä jotain eroa?) tai sitten vaan se on siitä että ei oo kiinnostusta:) en tiiä…
ennen en tykännyt nukkumisesta mutta nyt ei tekis mitään muuta tehäkkään😄
ei mulla paljoo muuta, toivottavasti voidaan tutustuu suhun enemmän

PS. ootko käyny keskustelupalstoilla, mikä on sun suosikki tai sellanen missä käyt paljon? ihmissuhteet, mieli ja keho, iloa jne…..

✨bee✨

Moi Suonjar🌈!💓
Ei haittaa pitkä viesti! Ihana kun jaksoit kirjoittaa lol
Itse harrastan myös tanssia, vähän kaikkia eri tyylejä!
Mulla itel ei oo pikkuserkkui hirveesti, enkä oo niiden harvojen kaa tekemisis, mut kiva et sulla on niitä🤍
Ite en oo oikeen tutkinu mitään saamelaisuuteen liittyvää, eli oon aika pihalla koko kulttuurista jne 😅
Mutta hyvää loppukesää!!❤
✨bee✨

Stacy

Moi ✨bee✨! Kuulostat kivalta tyypiltä! Mä tykkään myös tosi paljon kirjoista, luovasta tekemisestä ja hevosista 🐎.

Vastaa aiheeseen: Moi! ❣

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top