Siirry sisältöön
eihelkatti

Meen syksyl kutoselle, ei siinä sinänsä mitään koska sama luokka ja opettaja.
Mutta mua oikeesti ahistaa se.
Mun paras kaveri muutti kauas eikä mulla oo muita hyvii kavereita. On muutama meiän luokan tyttö iha kivoi kavereit mut silti.
Ei aiemmin oo tällee ahistanu tai mitää mut nyt ahistaa. Oikeesti.
En halua että kesä ja loma loppuu ja joudun taas kouluun. Talven tulokin ahistaa. Vihaan talvea. Se kestää niin pitkään. Ahistaa mennä taas kouluun ja alkaa opiskeleen ja nähä niit ihmisii. Oon muutenki kyllästyny kouluunja niihin ihmisiin. Tiiän että tästä tulee iha he*vetin sekavaa tekstiä.
Btw mun pitää löytää uus liikuntaharrastuskin mutta mitään sopivaa ei tunnu olevan.
Arki oikeesti ahistaa. Mikään ei ole niinkuin ennen. Oikeesti.

T√§st√§ tuli tosi ep√§selv√§ enk√§ osaa selitt√§√§ mutta ihan sama. Ahistaa iha v¬°tusti kaikki. √Ą√§h

Shera fan

Hei, m√§ tunnen ihan samalla tavalla. Etenkin viime vuosi oli IHAN HIRVEE! Sain paljon paniikkikohtauksia, mutta sain apua ja nyt el√§m√§ni on semi normaalia. Mun jalka tosin on jotenkin tosi huonossa kunnossa on ollu jo monta vuotta ja se mua ahdistaa ehk√§ eniten koska en voi osallistua koululiikkaan kunnolla. Itsell√§ki pit√§s l√∂yt√§√§ joku harrastus jota mun jalka kest√§is ja p√§√§sisin hyv√§√§n kuntoon. (Mun kunto on surkee.) Sit mua muutenki ahistaa ku meil on yhdistelm√§ luokka eik√§ mun luokalla oo ket√§√§n mun kavereita, ne kaikki on toisella luokalla eik√§ me teh√§ hirveen√§ samoja asioita, mutta oon jo tottunu. Muutenki oon Glow upannu t√§s kes√§ll√§, mun tyyli on vaihtunu ja oon nyky√§√§n lesbo, et sillai mua j√§nnitt√§√§. Mut sillai haluisin my√∂s n√§ytt√§√§ kaikille et t√§ll√§nen m√§ oon. Me kumpikin kyl selvit√§√§n t√§st√§, m√§ oon ihan varma, kaikki kyl j√§rjestyy. Pit√§√§ olla tyytyv√§inen siihen mit√§ on. Tsemppii‚̧ԳŹ

ūü§ó

Moikka ! ūü§ó

Tosi kurjaa, et sua ahdistaa ‚̧ԳŹ
Kun koulu alkaa, mee juttelemaan kuraattorin, koulupsykologin tai terkkarin kanssa.
Tai mee esim. Lasten ja nuorten chattiin, Sekasin-chattiin, tms.
Kyl s√§ selviit ! ‚̧ԳŹ
Tsemppi√§ ! ūüėä

– ūü§ó

Vastaa aiheeseen: Mua oikeesti ahistaa koulun alkuūüėę

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top