Siirry sisältöön
Hirvikuono🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Nii elikkäs siis. Rakastan mun oikein parasta elämäntoveria ihan älyttömästi. Enniiku kestä. Hän tukee, auttaa ja kuuntelee aina ja kaikkee. Se tukee mua vaik sil oi ittellään paha olla. Oonki tästä tyybistä liian usein tosi huolissani. Ku en selvii jos hänel käy jotain tai jotain katastrofaalista tapahtuu.
Tää tyybbi on liian cool. Täl tyybin kaikki piirteet on sellasia joita mä arvostan. Mut erityisesti se miten hän kohtelee muita ihmisiä. Liian coolia. Hän supporttaa kaikki ja tukee aina kaikkia. Hän on kaikkien kaveri ja aina ystävällinen muille.

Mut siis. Tää tyybbi on hauska, ystävällinen, empaattinen, heittäytyvä, tosi ihana ja ihan paras. Onhan se myös sopival taval hullu ja sekasin. Mut ilman pientä sekavuutta ei mun juttuja ymmärräkkää. Ainii. Tää tyybbi kuuntelee mua aina ja jaksaa mun juttuja. Se on yllättävää. Ja sit täl on kans tosi hyvät arvot. Ofc koska ne on aika samat ku mulla. Mut silti. Vihervassari for life💚💚💚 Onhan mulki välil vaikeeta. Mut tää on eka tyybbi jolle oikeesti avaudun ja kriiseilen kaikkee. Ja arvostan niin paljon miten hän aina auttaa ja tukee ja kaikkee. Yleensä se oon minä joka kuuntelee muita. Arvostan.
Sit kans sen kaa halailu on aika saakelin söböä. Teki mieli mainita. Hehe.
Tää ei oo sillee tärkeintä, mut on se aika hyvännäkönenki……….kröhöm ei mitää.
Mut siis tää tyybbi on paras
✨elämäntoveri✨ maailmassa. Ihanin ihminen ikinä. Tärkein ihminen ikinä. Luotettavin ikinä. Paras ikinä. Rakastan sitä enemmän ku ketää muuta❤️❤️❤️❤️

Elämäntoveri puhuu hihi

Rakastan sua <3 <3 Kuolen söpöyteen hihi (kuvainnollisesti)

Vastaa aiheeseen: Mun ✨elämäntoveri✨ on liian paras

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top