Siirry sisältöön
❤🐺 Susi 🐺❤

1. Miten päädyit käymään nuortennetissä ekan kerran?
2. Ja mistä pidät nuortennetissä eniten?
Mun vastaukset:
1. Hain netistä tietoa Miten saisin unta, kun vastaan tuli sivusto nuortennetti. Siinä joku oli kirjoittanut kun ei saa unta. Muut olivat vastanneet siihen.
2. Näistä keskustelu palstoista.
Olisi kiva tietää muiden vastauksia näihin. ❤

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou!
1. Siis mun mielestä tää on jotenki outo tarina mut, siis olin alottanu itsetyydytyksen kun oli 6v, ni en sillon tienny mikä se oli, mut tossa jo noin 2 vuotta sitten olin silleen kuullu sen sanan niin halusin tietää mitä se tarkottaa, sitten hain sen netistä ja päädyin lukemaan niitä… toisten kokemuksia asiasta ni sitten se oli vaan sillon apuna siihen, mutta vähän sen jälkeen minulle tuli uusi ongelma: mietin olenko bi, mutta sitten tulin tänne ja yritin saada neuvoja( joita en ikinä siihen saanu XD) ni totesin että oon bi ni sitten jäin tänne, mutta en ollukkaan siis bi vaan olin biromanttinen lesbo. Eli X jonka ite keksin, mutta en ajatellu ehdottaa sitä Seta:lle koska on kiire ja en osannu selittää joten nykyään sanon vaan että oon gay!

2. Täällä on parasta kun saa auttaa ja vastata toisten viesteihin.

Mukavaa päivän/yön/jonkun jatkoa!!!
Ciaó!

Anonymfi💀

1. Koulussa oli puhuttu kaikista tämmösist sivustoista, joilta voi hakea apua jos tarvitsee. En uskonu et oikeesti kävisin millään noist sivustoist, mut sit tuli vähä monimutkasia juttuja elämään ja päätin sit kokeilla laittaa tänne viestii. Tajusin nopeesti et tää sivu on just se mitä mä tarvitsin. Kiitos kaikille ylläpitäjille ja verkk@reille jotka teette tästä upeesta paikasta mahdollisen ❤ Ja kiitos tietysti myös muille köyttäjille jotka annatte korvaamatonta vertaistukea aina kun sitä tarvitaan! ❤ Ootte ihania!

2. Parasta on keskustelupalstat ja kirjepalvelu. Keskusteluissa on ihanaa kun voin auttaa muita ja pyytää apua. Mutta silloin kun on jotain asiaa, mitä ei tahdo jakaa avoimesti, kirjepalvelu on paras vaihtoehto😘 Kiitos jälleen kaikille päivystäjille ja vertaistukioille jotka vastaatte viesteihini!

:)

Noh mä löysin tän paikan sillee et mietin et olenko pan ja etin jotai kokemuksia ja löysin tän paikan. En ollut tääl pitkään aikaan mut tulin tänne takas koska oli alkanut tulla mielenterveys ongelmia ja päätin tulla tänne puhumaan. Ja nyt olen nuortennetin aktiivinen käyttäjä!

Spageli

1. en muista löysin kai vaan jotenki :D
2. täällä on ystävällisiä ihmisiä ja täältä saa apua :)

I am very dumb 😌

1. En muista ihan tarkkaan… Okei, yritetään; veikkaisin, että hain vaan Googlesta jotain, ehkä eri seksuaalisuuksista, kun yhtäkkiä vastaan tuli Nuortennetin sivusto. No, klikkasin sitä, ja samassa tajusin; tää on mun paikka, täällä mä olen kotona, täällä mä voin aidosti olla oma itteni. ❤

2. TEISTÄ KAIKISTA SIELLÄ RUUDUN TAKANA! Kiitos kaikille, jotka on auttanut mua joskus, ja kaikille, jotka lukee nyt tätä tekstiä. Tää on sellanen paikka mulle, jossa voi OIKEASTI rauhottua, jossa ei tarvii esittää mitään, jossa voi kysyä apua mihin tahansa ongelmaan tai yrittää auttaa muita!

J [nimimerkkiä muutettu]

1. Vahingos jotenkin eksyin.
2. Emmää tiiä. Sillo tällöin iha kiva käydä kurkkaamassa.

Viisauden käpy

1. En kyllä itseasiassa muista miten tänne ensimmäisen kerran päädyin, mutta siitä on kohta jo kaksi vuotta. Kai se liittyi ihastukseeni ja sydän suruihin :D
2. Parasta nuortennetissä on mielestäni muiden auttaminen, avun saanti ja tämä nettiyhteisö

❤🐺 Susi 🐺❤

Kiitos vastauksista!! Lisää vain! Noita on kiva lukee. 😊

Vastaa aiheeseen: Nuortennetti tarinanne ❤

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top