Siirry sisältöön
Ellinoora_fan♡°4ever °♡

Okei eli mun vanhemmat ei kuulu kirkkoon mutta esim mun mummo kuuluu ja oon käyny sen kaa esim kirkossa kuuntelemassa joululauluja ja musta on alkanu tuntua että mä kyllä uskon. Mä oon siis koulussa uskonnontunneilla vaikken kirkkoon kuulu. En tiedä miksi mun vanhemmat on sinne laittanut mutta enää en edes elämänkatsomustietoon vaihtaa. Mutta mä aina vaan toivon ettei ikinä tuu mitään tehtävää missä pitää kertoa omista ristiäisistä koska ei mua oo kastetu. Mulla oli siis vaan nimiäiset ja aina välillä meidän ope sanoo ”meidät kaikkihan on kastettu”
”Me kaikki kuulumme kristinuskoon” ja niin mutta mä en kuulu. Sori pitkä viesti mutta jatkkan vielä vähän. Mä kyllä aijon mennä rippikouluun ja sitten mut voidaan kastaa. Eli siis vika kysymys 🌿voinko olla bi sexual jos kuulun kirkkoon?🌿 koska siis oon bi niin hyväksyykö kristinuski bi sexualit????????

Joku

Totta kai kirkko hyväksyy biseksuaalit (paitsi jotkut lestadiolaiset ei, mutta perus evankelisluterilaiset joo.)

L[Osa nimimerkistä poistettu]

Voitko tarkentaa että mikä kristinuskon haara, niitäki on monia

Cavalier❤️‍🩹🐶

Itse hyväksyn, olen kristitty ja biseksuaali :D
Kaikki ei hyväksy :(

Spageli

Kyllä mä ite sut hyväksyn ja uskon että moni muuki hyväksyy :)
Riippuu vaan kuinka paljon uskot ja omistaudut uskonnolle ja kuinka paljon tottelet sääntöjä, mutta joo, ei kait siinä :)

Ellinoora_fan♡°4ever °♡

Kiitos vastauksista!❤❤❤en oo siis usko silleen mitenkään paljoo mutta uskon kuitenkin ja kiitos kaikki että hyväksytte💙💜💓oottee=<<<<<<<3

Kalalammikko :3

Mulla o sillee, et kuulun kirkkoon, mut kukaan miun kaveri ei usko ja oon tosi yksin sen kaa… Ite oon ollu Biseksuaali, Panseksuaali ja sit Omniseksuaali (nytkyäään o iha hetero) Siis iha kuka vaan saa ollas minkälaine vaa <3

Vastaa aiheeseen: Oaljon kysymyksiä uskosta??🌿🦋🐼💜

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top