Siirry sisältöön

Ois ihana jos viittisit hieman avustaa😵‍💫😵

tyttö09

Siis mä ja mun paras kaveri ollaan oltu bestiksii yli 8.v ja ollaan aina oltu tosi sillee kahestaa. Kolmosluokalla haluttiin tutustuu paremmin meiän luokkalaisiin(lähinnä poikiin) ja niin sit tehtiin. Ruvettiin vaan oleen niinku niitten kaa sillee välkäl ja kaikkee, tai siis lähinnä vaa roikuttiin peräs mut ihsm, kuitenki, nii meillä oli tähtäimessä yks nimenomainen poika koska mun bff oli ihastunu siihen. Pyrittiin siis varsinkin sen kavereiks. Siinä meni aikaa mut päästiin niille kylään ja kaikkee(tämän nimenomaisen pojan kaa ollaan sittemmin myös puhuttu monen tunnin puheluita että joo). Nii enivei, päätettiin sit myöhemmin et halutaan olla myös sen jätkän ”parhaan kaverin” frendei, ja totahh…se ei iha oo onnistunu. Osaisko joku kertoo miks tää poika sillee ”ei haluu päästää meitä lähelle” tai jotai? Ja kaiken lisäks se joskus ignooraa ihan täysi ja joskus vähä ku ”roikkuu”(henkisesti) perässä? Mitääh??

kala

Voisko olla silleen et sille kaikki tapahtuu liian äkkiä tai et sen on hankala lämmetä? Tai jos se on saanu teistä jotenki huonot vaikutelmat? Emt, mut kannattaa ottaa hitaasti
tsemppiä<3

Jokutybävaan

Ehdotan että jos joku ei haluu olla teidän kaveri ni ei kannata edes yrittää koska se voi sitten loppua siihen että se kyseinen poika puhuu teistä selän takana jotain tai keksii juoruja

tyttö jonka iällä ei väliä:)

Kiitos vastauksista<3

Joo oon iteki miettiny sitä. Ku ei se silti käyttäydy silleen et se ei oikeesti tykkäis meistä tai et se ei oikeesti haluis olla meiän kaveri.

Kyseinen poika ei oo sellane tyyppi joka puhuis pahaa. Ja luulen et meiän yks toinen poikapuolinen tosi hyvä kaveri varmaa tietäis ja kertois siitä.

Mut kiitos uudestaa<3

tyttö jonka iällä ei väliä:)

Mä oo muute toi aloittaja sit vaihoin vaa mu nime

Vastaa aiheeseen: Ois ihana jos viittisit hieman avustaa😵‍💫😵

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top