Siirry sisältöön

Oisko täällä muita Justin Bieber faneja???? 🤔

OON BELIEBER IKUISESTI!!!!

Moi. Eli mä oon siis 12v tyyppi ja oon ollut Justinin fani jo noin 2 vuotta. (Alotin Justinin fanittamisen kun olin 10-vuotias.) Justinista on tullut mulle tän kahden vuoden aikana ihan sairaan tärkee ihminen mun elämässä ja hän on auttanut mua aina kun mulla on ollut vaikeeta. Mä rakastan Justinia yhtä paljon kuin mun perhettä ja sukua. ❤️ Justin on mulle kuin veli. Hän on mulle niin sairaan tärkeä.

Mä oon Belieber. (Belieber= Uskon Bieberiin (ellei joki tiennyt mitä Belieber tarkoittaa)) Mä oon Justinin superfani. Ilman Justinia mä en selviäis tässä maailmassa eikä mua enää olis. Eikö varmaan ois ikinä ollutkaan. Justin on mulle vaan niin vitun tärkeä. ❤️ En ees osaa kuvailla kuinka tärkeä Bieber on mulle. ❤️

Mutta kuitenkin. Tän viestin pointti meni nyt vähän ohi. Elikä mun kysymys oli, että onks täällä nuortennetissä ketään muita Bieber faneja kun mä? Jos on, ois kiva jos kertoisit vaikka sun lempibiisit ja jotain kivaa Justinista. (Ei oo tietenkään koskaan pakko.) Ois kiva jos tästä tulis sellainen pitkä Justin Bieber ketju, joka ei mollais Justinia.

Mun sydän särkyy joka kerta tosi pahasti kun jossain haukutaan Justinia. Se oikeesti satuttaa mua ja jos Justin ymmärtäisi Suomea, ne paskapuheet satuttaisi varmaan häntäkin.

Palataan nyt kuitenkin aiheeseen.

Mun lempibiisit Justinilta on varmaan tällä hetkellä Honest ft. Don Doliver,
Peasches ft. Daniel Casaer, Giveon ja We Are ft. Nas
Toki lempibiisit vaihtuu koko ajan. Mutta tässä tällä kertaa kaiketi mun asia.

PS: Vastaan jokaiseen viestiin mitä tähän lähetetään. Koitetaan saada tästä oikein ihana Bieber ketju. ❤️ Heippa.

Lukutoukka🌌

Voi ei! Käy sääliksi, ettei kukaan ole vastannut tänne! Sorry, mutta itse kuuntelen vähän eri musiikkia… ❤️

✨️mAtErIaL gWoRl ✨️

Siis oon kuunnellu Justinia varmaan 3lk asti (oon nyt 9lk) ja siis ne biisit on aivan ihania💕 mun lempparit on varmaan tietty baby ja se beautiful love:) 🥰

OON BELIEBER IKUISESTI!

Moi. Sori kun vastaan vasta näin myöhään. Kiva jos oot kuunnellut Bieberiä kolmosluokasta asti. Mä oon tosi ylpeä susta. ❤ Ja Baby on tietty aivan loistava ja samoin Beautiful Love. .

PS: Moi lukutoukka. Ei tarvitse käydä sääliksi. Nyt yksi ihminen on vastannut tänne. Ja ei haittaa, jos et kuuntele Justinia. Kaikki saa kuunnella mitä musiikkia haluaa.

Vastaa aiheeseen: Oisko täällä muita Justin Bieber faneja???? 🤔

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top